Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaPromoUpoznajte novog člana „Natura“ porodice - Domaći ajvar

Upoznajte novog člana „Natura“ porodice – Domaći ajvar

Domaći brend “Natura” je proširio svoj proizvodni asortiman, te sada svim ljubiteljima tradicionalne bosanskohercegovačke kuhinje nudi novi proizvod

NATURA DOMAĆI AJVAR

Pored drugačijeg dizajna etikete, Domaći ajvar se razlikuje i po recepturi od već popularnog “Natura” ajvara. Da bi se postigao još bogatiji okus, u proizvodnji su korištene isključivo pečene paprike i patlidžani. Time je ajvar dobio puniju aromu i podsjeća još više na tradicionalnu kuhinju sa naših prostora. Za sve ljutoljupce, “Natura” je pripremila Domaći ajvar u ljutoj varijanti. Kao i u ostalim proizvodima ovog domaćeg brenda i kod novog proizvoda nisu korišteni konzervansi niti umjetne boje, što ga čini 100% prirodnim.
Iako se ajvar svrstava među zimnicu, on je i odličan prilog uz roštilje i druge ljetne obroke. Savršena kombinacija povrća i začina čini odličnu podlogu za mnoge soseve i kulinarske avanture tokom čitave godine.
Novi Domaći ajvar i ostali proizvodi iz “Natura” asortimana se mogu pronaći u svim većim trgovačkim lancima širom Bosne i Hercegovine.
Za zanimljive recepte i novosti iz “Natura”- svijeta posjetite web stranicu www.naturafood.ba ili Facebook stranicu Natura.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO