Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleKulturaPogledajte novi trailer za film Pirati s Kariba: Johnny Depp kakvog još...

Pogledajte novi trailer za film Pirati s Kariba: Johnny Depp kakvog još niste vidjeli

Beskrajna Disneyeva franšiza Pirati s Kariba nastavlja se 26. maja ove godine. Naime,  u kina dolazi novi dio, peti nastavak priče, nazvan Dead Man Tell No Tales (Mrtva usta ne govore).

U ovom dijelu vraća se, naravno kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp), tu je i Geoffrey Rush kao kapetan Hektor Barbossa, kao i Will Turner (Orlando Bloom). Najupečatljivije ime ovog dijela možda je Javier Bardem,  koji će glumiti glavnog negativca kapetana Armanda Salazara. Radnja je, ukratko, Salazar lovi Sparrowa, a sve je propraćeno akcijskim zavrzlamama, eksplozijama i piratskim brodovima. To je, prema svemu sudeći, dokazana formula i 14 godina (i nekoliko milijardi dolara zarade) nakon prvog dijela Pirata s Kariba.

Treći trailer filma Pirati s Kariba

Iako je ovo treći trailer za peti nastavak, o novom traileru uveliko priča skoro cijeli internet. Sve to zbog izgleda Jacka Sparrowa, tj. Johnnyja Deppa kojeg su podmladili koristeći kompjuterske efekte.
Neki su oduševljeni i jedva čekaju da vide kako je sve uklopljeno, no, velika većina nije baš uvjerena da je ovo dobar potez, te poručuju – “pomalo je jezivo…”.

Pogledajte trailer:

 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO