Thursday, February 9

Zavirite u svijet mode i ljepote “Fashion Room” za mlade mame i trudnice

0

Priča modnog studija “Fashion Room” je započeta za vrijeme pandemije, sa ciljem da ženama svih generacija pruži priliku da kupuju unikatne, kvalitetne i povoljne odjevne predmete i veš. Česti posjetioci ovog modnog kutka su bile upravo trudnice i dojilje koje su tražile odjeću za najljepši period života, te su upravo one bila motivacija da “Fashion Room” u svoju ponudu uvrsti stvari za trudnice i dojilje.

Sada, skoro dvije godine kasnije, u modnom studiju “Fashion Room” možete pronaći sve što trudnicama i dojiljama treba tokom najljepšeg životnog razdoblja.

U ponudi za trudnice i dojilje je: donji veš za trudnice, štrample za trudnice, grudnjake za lakše dojenje, potkošulje za lakše dojenje, spavaćice i pidžame za period trudnoće, prilagođene i za dojenje, helanke i pantole za trudnice, majice za trudnice, posebnu liniju majica i haljina koje su šivene kako bi olakšale dojenje u javnosti odjeća koja se može nositi kako u trudnoći, tako i nakon trudnoće jastuci koji olakšavaju spavanje trudnicama, a kasnije se koriste i kao ogradica za bebu.

Trgovina “Fashion Room” se nalazi u prizemlju hotela Radon Plaza, u Sarajevu, a sve artikle možete naručiti i online putem njihove Facebook stranice: https://bit.ly/38ENSC6 ili Instagram profila: https://bit.ly/3yS6GIB

Komentari
Share.

Comments are closed.