World Dog Finder – 5 pasmina koje će se odlično slagati s djecom i bebama

0

Nabava psa je poput dobrodošlice novom članu obitelji. Ali prije nego što skočite, važno je istražiti: želite li velikog ili malog psa? Jesu li dobri s malom djecom? Prema World Dog Finder-u, ovo su neke od najboljih pasmina za obitelji.

Pas može donijeti puno dobrih stvari za vaše dijete i naučiti ga nekim od najbitnijih stvari u životu poput empatije, odgovornosti i brige o drugom živom biću. No, da bi došli do tog dijela suživota, moramo proći upoznavanje i odabir psa kojeg želite za svoju obitelj.

Donosimo vam listu 5 odličnih pasmina koje će se odlično slagati s djecom i bebama.

1.Beagle

Biglovi su morali loviti u čoporima, što znači da žive za druženje i imaju pregršt energije – cijelo vrijeme. Ovi znatiželjni psi zahtijevaju vrijeme za igru i puno ljubavi, ali zauzvrat ćete dobiti odanog i ljupkog ljubimca.

2.Bernski planinski pas

Ako živite u hladnijoj klimi, Bernski planinski pas voljet će vaš dom. Ova lijepa pasmina uživa u prohladnom vremenu zahvaljujući svojim gustim, dvostrukim krznima. Oni su također savršeni za obitelji, jer su nježni s malom djecom pa nećete morati brinuti hoće li se slagati s vašem najmlađim članovima.

3.Zlatni retriver

Zlatni retriver jedna je od najpopularnijih pasmina u svijetu i lako je razumjeti zašto. Ovi obiteljski psi nevjerojatno žele ugoditi vlasnicima, lako ih je trenirati i mogli bi se igrati satima. Ovo pouzdano stvorenje svakodnevno služi svojim vlasnicima i u trenu se može uklopiti u bilo koji dom.

4.Newfoundland

Newfoundland bi mogao izgledati poput malog medvjeda, ali ako imate mjesta za jednog u svom domu, definitivno vam neće biti žao što ste usvojili ovog medvjedića. Nadimci ove pasmine su  “Njufi” i “pas dadilja” za malu djecu, jer ovi nježni divovi neće dopustiti da se išta dogodi vašoj djeci.

5.Mops

Ako ste ikada osobno vidjeli mopsa, njihova lica govore vam sve što trebate znati, jer im izrazi izgledaju gotovo ljudski. Ova se pasmina slaže s ljudima svih dobnih skupina i voli se družiti kod kuće. No, baš kao i buldozi, i njihovu prehranu treba pažljivo pratiti ili će brzo dobiti nekoliko kilograma!

Komentari
Podijeli

Comments are closed.