Saradnja sa Mirkom Šenkovskim Geronimom: U novom spotu Nede Ukraden i njeni unuci

0

Neda Ukraden spremna je publici predstaviti novu pjesmu “Jednom kada ovo prođe”, za koju je muziku radio naš hitmejker Mirko Šenkovski Geronimo, dok je tekst pisala Dragana Kajtazović -Šenkovski.

Dragana i Geronimo su nedavno boravili u Beogradu gdje su u studiju Bojana Dragojevića, koji potpisuje aranžman, priveli kraju veliki hit u najavi.

– Neda i ja dogovaramo saradnju već nekoliko godina, ali čekali smo da naiđe zaista nešto posebno da naša prva saradnja bude u startu uspješna. Ova pjesma se desila iznenada i nastala faktički u sat vremena. Došla mi je ideja da napravimo jednu aktuelnu priču u retro melodijama koje su light motiv od početka Nedine karijere, a koje ona po mom sudu najbolje nosi i koje joj baš dobro stoje. Emotivni tekst pjesme govori o situaciji u kojoj smo se svi skupa našli, ali sa jednim optimizmom i nadom da ćemo se jednog dana opet grliti, pjevati i zabavljati kao prije. Spot za pjesmu radio je Dejan Miličević, a u njemu se pojavljuju i Nedini unuci – kaže Mirko Šenkovski Geronimo.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.