Ko sa Pikom plaća, više mu se vraća!

0

Mercator je novom komunikacionom platformom KO SA PIKOM PLAĆA, VIŠE MU SE VRAĆA  objedinio sve benefite koje kupac ostvaruje kupovinom u Mercatoru uz Pika karticu, akcijske cijene, fantastične popuste, a za najsretnije i brojne nagrade.

Na policama svih Mercator prodavnica možete po izuzetno povoljnim cijenama potražiti  proizvode označene oznakom PIKA AKCIJA i ostvariti značajne uštede prilikom kupovine. Svi proizvodi su posebno uočljivi i istaknuti, kako bi kupcima olakšali mogućnost da pronađu odgovarajući proizvod po nižoj cijeni i tako ostvarili dodatne benefite.

Osim značajne uštede koju je moguće ostvariti prilikom kupovine uz Pika karticu, kupci imaju priliku osvojiti i vrijedne novčane nagrade ukoliko biraju PIKA BONUS proizvode u sklopu nagradne igre, koju Mercator organizuje 2 puta godišnje za svoje lojalne kupce i korisnike Pika kartice.

Kupovinom u Mercatoru uz Pika karticu  naši kupci ostvaruju mogućnost POVRATA NOVCA koji mogu iskoristiti samo u Mercatoru, na način da ostvareni bodovi na vlasnikovoj  Pika kartici postaju na kraju kvartalnog obračunskog perioda, finansijska vrijednost koju je moguće iskoristiti za neku narednu kupovinu u Mercatoru.

„Pika kartica postoji u Mercatoru gotovo 20 godina i mi smo veoma sretni da kupci prepoznaju vrijednost Pika kartice i upotrebom iste pokazuju lojalnost našem brandu. Kroz novi korporativni video smo upravo pokušali pokazati sve te dodatne vrijednosti na jedan urbani i inovativni način,  kako bi kupcima omogućili da uz užitak kupovine u Mercatoru ostvare i dodatne benefite.  Jer KOD NAS UZ PIKU, UVIJEK SE VRAĆA istakla je Irena Miličević Vukoja, Direktorica sektora Marketinga i PR u Mercatoru BH.

Za ostvarivanje svih benefita koje Mercator pruža svojim kupcima, dovoljno je da na kasama, prilikom kupovine, provučete i Pika karticu. Oni koji još uvijek nemaju Pika karticu, pristupnicu mogu popuniti u svim Mercator prodavnicama ili na stranici www.pikakartica.ba

Vaš Mercator

Komentari
Podijeli

Comments are closed.