Friday, May 20

Dukatos grčki jogurt sada dostupan s novim okusom jagode

0

Osvježavajuća jagoda sastojak je koji se savršeno spaja s obožavanim kremastim grčkim tipom jogurta, čineći ga pravom delicijom

Dukatos grčki jogurt s okusom jagode novi je okus u porodici popularnih grčkih jogurta iz Dukatovog portfelja. Novi okus dostupan je u čašici od 150 grama, bogatiji je hranjivim i zdravim sastojcima od običnog jogurta, sadrži više proteina, a manje šećera i ugljikohidrata, što ga čini zdravijom namirnicom pogodnom za one koji vode računa o sebi i svojoj ishrani.

U razvoj svakog novog proizvoda, pa tako i ovog, ulažemo svoje znanje i iskustvo s ciljem proizvodnje ukusnog, zdravog i stabilnog proizvoda. Naš novi okus Dukatos grčkog jogurta od jagode pruža nešto novo potrošačima te je odličan izbor za one koji vode brigu o svojoj prehrani i zdravim navikama“, istaknuli su iz Lactalis BH.

Dukatos, grčki tip jogurta, omiljen je zbog svoje guste i kremaste teksture i bogatog okusa koji će osvojiti i najizbirljivija nepca. Jagoda u kremastom grčkom jogurtu pružit će nezaboravan užitak i neodoljiv okus, a u njegovom okusu uživat će svi uzrasti. Idealan je izbor ako želite obogatiti svoj doručak ili međuobrok s jogurtom koji je lagan te bogat hranjivim sastojcima.

Lactalis Group danas je globalni lider u mliječnoj industriji, prisutan u svim kategorijama ovog biznisa na tržištu. Lactalis grupa zapošljava 80.000 zaposlenika u 94 zemlje. Robne marke Lactalis Group danas se prodaju u više od 160 zemalja širom svijeta, od kojih su najpoznatije robne marke Président, Galbani, Parmalat, Lactel, Dukat, Société, Seriously Strong, Salakis, Food Master, Lauki, Mama Luise. Kompanija Lactalis BH kao dio Lactalis Group danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda.

Komentari
Share.

Comments are closed.