Želite da se spremite za praznike najbolje, a da ne potrošite mnogo novca i vremena?

0

U subotu, 1. decembar 2018. godine u periodu od 17:00 – 19:00 sati, u Radon Plaza Hotelu – Sarajevo održaće se event na temu priprema za Novogodišnje praznike.

Događaj će biti posvećen  pripremama za Novu godinu, a  savjeti će ići u pravcu “Lijepa žena je njegovana žena”, gdje će se učesnice i organizatori prvo osvrnuti na pravilnu njegu kože, zatim kako odabrati pravi make up, vizažist Ajla Vatreš, Makeup by Ajlava, a uz make up ide i dobra frizura.

Ekskluzivno, na događaju, specijalni gosti su i predstavnici salona Queen i veliki stručnjak Selma Salčin, od kojih ćemo čuti kakve frizure nam preporučuju za Novogodišnje praznike. Jedna dama na samom događaju, biće sretna dobitnica i model za svečanu frizuru, dok će još 2 dame dobiti nagradu – pletenica po želji.  Svi ćete moći posjetiti kutak za frizure i dobiti savjet šta to baš Vama pristaje, te saznati kakve to usluge možete dobiti u ovome salonu!

Za dame koje žele dodatni ukras na svom tijelu Jasna Šabić, Henna artist svaku moguću želju pretvorit će u stvarnost.

A kako bi u novogodišnje praznike ušle opuštene i bez stresa Edita Pirija i Maderoterapija masaža tu su da vas opuste i spreme da uživateo maksimalno u Novoj godini. Jer maderoterapija osim što opušta, je i masažna tehnika koja se pokazala kao najučinkovitija kada  je u pitanju velika ženska boljka – celulit.  Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života,  te za detoksikaciju organizma.

Naravno provod nije pravi ako nemate dovoljno novca, a zato je tu Oriflame poslovna prilika koju će vam predstaviti lideri Inela Buha Kadric i Emina Ahmetović, sa svojim timovima.


Pridružite nam se 01.decembra i saznajte, kako da u Novu godinu uđete, njegovane sa najboljim make up -om, najboljom frizurom, stanete u najdražu haljinu, a da pri tome imate dovoljno novca. Tu su i pokloni kako za Vas tako i ideje za Vaše najdraže…
Rezervacija mjesta u inbox Inela Buha Kadrić i Emina Ahmetović.
Događaj je namjenjen saradnicima ove dvije Oriflame strukture, kao i svima koji nisu Oriflame konsultanti.

Medijski partner događaja je Zdravi portal.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.