Wizz Air lansira integrisanu mobilnu platformu Wizz Ride

0

Wizz Ride nudi korisnicima pristup brojnim sistemima za rezervaciju taksi i privatnog prevoza za savršeno iskustvo putovanja

Wizz Air, najzelenija evropska aviokompanija* sa najvećom stopom rasta, danas pokreće WIZZ RIDE, novu platformu za rezervaciju taksi i privatnog prevoza integrisanu u svoju postojeću mobilnu aplikaciju, u partnerstvu sa vodećim B2B servisom za iznajmljivanje vozila i rješenja u oblasti mobilnosti, kompanijom CarTrawler. Platforma nudi korisnicima širok izbor opcija putovanja i planiranje puta čini efikasnijim zahvaljujući specijalizovanim rješenjima.

Korištenjem CarTrawlerovog softvera, WIZZ RIDE svojim korisnicima omogućava da isplaniraju savršen put, bez obzira da li je na zahtjev ili prethodno rezervisan. Povezivanjem opcija prevoza WIZZ RIDE čini putovanja jednostavnijim je nudi sve usluge za putnike na jednom mjestu, od trenutka kad izađu iz kuće do dolaska na željenu destinaciju.

Uvijek se trudimo da putnicima nudimo putovanje bez stresa i zato uvodimo nove usluge koje podrazumijevaju odlično iskustvo u svim fazama putovanja. Proizvod WIZZ Ride obezbjeđuje korisne servise i za unaprijed rezervisan i za prevoz na zahtjev, što korisnicima štedi vrijeme i novac. Ova usluga koja je jednostavna za korištenje je uvedena u saradnji sa kompanijom CarTrawler i dostupna je jednim klikom na mobilnu aplikaciju Wizz Aira. Ponosni smo što smo prva aviokompanija na svijetu koja uvodi tako inovativnu uslugu koja se savršeno uklapa sa našim ultraniskim cijenama karata i putovanje čini lakšim nego ikada ranije, izjavio je George Michalopoulos, komercijalni direktor Wizz Aira.

“Izuzetno mi je drago što pokrećemo ovu prvu platformu za prevoz na svijetu, WIZZ RIDE, koja će promijeniti iskustvo rezervacija za korisnike i uvesti potpuno nov način na koji aviokompanije koriste dodatne usluge. Wizz je aviokompanija koja je okrenuta vrijednosti i fokusirana na inovacije u putovanjima. Njegova strategija mobilnih rješenja se savršeno uklapa u našu jedinstvenu platformu za prevoz i predstavlja važan znak povjerenja u teškim vremenima za sektor putovanja. WIZZ RIDE je fantastična vijest za putnike Wizz Aira koji žele sva rješenja za svoje potrebe na jednom mjestu i dodatno jača relevantnost brenda naših partnera. CarTrawler ima neprikosnoven ekspertski uvid u ovaj sektor i u odličnoj je poziciji da podstiče oporavak kroz inovacije kao što je naša SDK platforma. Ovaj naglasak na korisnicima će pomoći u obnovi sektora putovanja i ponuditi čvrste temelje na kojima svi možemo da se razvijamo i napredujemo, izjavila je Aileen McCormack, komercijalna direktorica CarTrawlera.

* Wizz Airove emisije ugljen-dioksida su bile najniže među evropskim aviokompanijama u 2019. godini (57,2 g/km po putniku) 

O Wizz Airu                                                                                           

Wizz Air, najzelenija* evropska aviokompanija sa najvećom stopom rasta, ima flotu od 134 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi kvalitetnu uslugu po niskim cijenama karata, što Wizz Air čini omiljenim izborom više od 40 miliona putnika godišnje završno sa 31. martom 2020. Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među deset najbezbjednijih aviokompanija na svijetu po izboru airlineratings.com, jedine svjetske rejting agencije u oblasti bezbjednosti i proizvoda, i osvojila Nagradu za najbolju aviokompaniju u 2020. godini koju dodjeljuje ATW i koja predstavlja najviše priznanje i potvrdu izuzetnih rezultata na polju učinka, inovacija i kvaliteta usluga za jednu aviokompaniju ili pojedinca.

O kompaniji CarTrawler

CarTrawler je vodeći B2B servis za iznajmljivanje vozila i rješenja u oblasti mobilnosti za globalni sektor putovanja. Nude pogodnosti preko online servisa kojim povezuju partnere, korisnike i servise za prevoz.

Platforma CarTrawlera proširuje ponudu svojih partnera iz oblasti avioindustrije i putovanja i stvara mogućnosti za prihode od dodatnih usluga. Nude neprikosnovenu uslugu širom svijeta, uključujući iznajmljivanje vozila, privatni transfer do i sa aerodroma i usluge prevoza.

CarTrawler stvara inovativna rješenja za neke od najvećih brendova u sektoru putovanja na svijetu, kao što su American Express, Alaska Airlines, easyJet, eDreamsODIGEO, Hotels.com, KLM, TravelStart i Emirates. Kao B2B kompanija fokusirani su isključivo na podršku partnerima iz avioindustrije i sektora putovanja u razvoju njihovih brendova.

Osnovan 2004. godine, CarTrawler ima sjedište u Dublinu i kancelariju u New Yorku. Za više informacija, posjetite www.cartrawler.com.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.