VIDEO: Budi kum/a SOS porodica

0

Kumstvo SOS porodica podrazumijeva Vašu kontinuiranu podršku tokom godine. Novci koje kumovi doniraju najdirektnija su potpora za svih 28 SOS porodica, te se koriste za pokrivanje tekućih troškova – hrane, higijene, školskog materijala, odjeće, obuće, troškove vanškolskih aktivnosti djece…

Kao Kum/Kuma SOS porodica, nakon prijave za kumstvo najprije ćete dobiti pismo dobrodošlice u krug SOS prijatelja, a tokom godine ćemo biti u kontaktu i donositi Vam – novosti iz SOS porodica, te Vam pokazati na koji način Vaša podrška uistinu čini promjene mogućim.

KO MOŽE POSTATI KUM/KUMA SOS PORODICA

Bilo da se opredjeljujete za kumstvo kao pojedinac ili kao kompanija, Vaš doprinos je nemjerljiv, a podrška odrastanju dječaka i djevojčica iznimno značajna. Postanite Kum/Kuma još danas!

KAKO POSTATI KUM/KUMA SOS PORODICA

Ukoliko se odlučite za kumstvo, potrebno je samo poslati svoje podatke na email kumstvo@sos-ds.ba: ime i prezime ili naziv kompanije  email adresa poštanska adresa na koju bi ste voljeli primati pisma/uplatnice, te grad  broj telefona a mi ćemo Vam ubrzo poslati pismo dobrodošlice, te uplatnice za nadolazeći period.

KAKO NAJLAKŠE VRŠITI UPLATE

Želja nam je proces uplata donacija učiniti što jednostavnijim za Vas. Ovo su mogućnosti, a Vi odaberite onaj koji Vam najviše odgovara:  online uplata, koristeći formu na web stranici SOS Dječijih sela http://sos-ds.ba/doniraj-online  trajni nalog – automatsko plaćanje željenog iznosa donacije putem naloga u banci (molimo Vas da u Vašoj matičnoj banci provjerite proceduru za otvaranje trajnog naloga)  uplata putem uplatnica koje sa pismima dolaze na Vašu adresu, a koje sadrže sve potrebne podatke napominjemo da su uplate u poslovnicama Raiffeisen banke oslobođene dodatnih naknada ukoliko uplatu vršite na šalterima pošte, te se odlučite u jednom navratu izvršiti uplatu za nekoliko mjeseci, možete iskoristiti samo jednu uplatnicu na koju ćete naznačiti zbirni iznos, te tako platiti samo jednu poštarinu

POSTOJI LI NEKI UNAPRIJED DEFINIRANI IZNOS KOJI JE NUŽNO UPLAĆIVATI?

Snaga kumstva je u Vašoj kontinuiranoj podršci, a svojom mjesečnom donacijom u onom iznosu koji sami određujete, zaista možete učiniti beskrajno mnogo. Dinamiku uplata određujete također kako Vam najbolje odgovara – dakle, možete se opredjeliti za uplate svakog mjeseca, ali i zbirne kvartalne ili polugodišnje uplate.

KOLIKO DUGO JE NEOPHODNO BITI KUM/KUMA SOS PORODICA?

Kumstvo SOS porodica ovisi isključivo od Vaše odluke, želje, mogućnosti i – Vašeg dobrog srca, te napominjemo da nikakvih zakonskih ili drugih obaveza nemate ukoliko bilo kada ili zbog bilo kojih razloga želite prekinuti svoje kumstvo. Dobro došli u krug prijatelja SOS Dječijih sela BiH! Vjerujemo da ćete uživati u svom kumstvu i osjetiti svu ljepotu dijeljenja dobrote sa drugima.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.