Uskoro je Valentinovo – Poklanjamo i slavimo ljubav zajedno

0

Prekinite šta god da radite. Zgrabite kaput i jednostavno otiđite. Zvuči dobro, zar ne? Svi volimo taj osjećaj prepuštanja i uživanja u trenutku, tu spontanost. To je suština uzbudljivog života, kao i novog mirisa. Nastavite da čitate, pronaći ćete još inspiracije…

Srce ove uzbudljive toaletne vode čini odvažni akord inspirisan meksičkim nektarom agave, aromatičnom žalfijom i poljima lavande u Francuskoj kao i Yuzu vrtovima u Japanu – miris koji vas poziva da putujete i istražite cijeli svijet.

Prigrlite svoj avanturistički duh i osjećaj slobode mirisom koji dočarava oduševljenje odvažnog putovanja. Jedinstveni akordi inspirisani su sastojcima iz cijelog svijeta – meksičkim nektarom agave, ukusnom kruškom Nashi iz Japana, raskošnom francuskom magnolijom i ružičastom paprikom s Madagaskara.

 

Ono što je karakteristično da su sastojci birani iz različitih dijelova svijeta.

Čak i ako ne možete da odete na paragliding u Ande, ili da prošetate poljima lavande u Francuskoj, možda smo otkrili miris koji će vaš duh odvesti na putovanje oko svijeta. On predstavlja esenciju putovanja, avanture i romantike i kao duh iz boce živi u prelijepoj bočici. To je zapravo cijeli svijet u bočici.

Upravo je to bila ambicija novih zvijezda u usponu po imenu – Fanny Baal i Caroline Dumur – da stvore inspirativan novi miris, Born to Fly. Taj osjećaj vožnje u otvorenom kabrioletu i prepuštanje nepoznatom, to uzbuđenje je ono što su tražili. I to je iskustvo koje ovi mirisi donose. Kvalitetan miris je ono što će vas odvesti tamo gdje želite. A s inspiriacijom koju će vam donijeti Nashi kruška iz Japana, nektar agave iz Meksika i morskog provjetarac s Madagaskara, sve što treba da uradite je da zatvorite oči.

Dakle, ne morate da se pakujete (i ne razmišljajte o februarskoj hladnoći). Ovo može biti savršena karta za putovanje oko svijeta za radoznale duhove…

Dolazi nam Dan zaljubljenih, idealna prilika da širimo ljubav i pozitivnu atmosferu oko nas.

Zdravi Portal u saradnji sa Inela BK lifestyle obradovaće jedan zaljubljeni par sa poklon paketom koji je sastavljen upravo od ovih mirisa.

Kako biste osvojili ovaj predivni set evo par uputa:

  • Na facebook stranici Zdravi portal u komentaru na objavi ovog članka nastavite započetu misao: “Ljubav je …. “
  • Lajkajte facebook stranicu Zdravi portal i Inela BK lifestyle
  • Podijelite objavu i širimo ljubav zajedno
  • Za one koji su na Instagramu učestvovati mogu na isti način – dakle, zapratite naš profil @zdraviportal i završite započetu misao: “Ljubav je …. ” 

Najkreativniju ljubavnu misao očekuje lijepa, mirišljava nagrada.

Širite ljubav i mirišite zajedno!

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.