Saturday, June 25

Svečano otvoren najveći sajam namještaja u Bosni i Hercegovini

0

SARAJEVO4WALLS

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ jutros je zvanično otvorio svoja vrata u Sarajevu u Olimpijskoj dvorani ZETRA, i održava se do 03.04. 2022. godine na prostoru od 7.500m2.

Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji namještaja.

Veliko interesovanje za izlaganje vlada od strane europskih i svjetskih brendova za sajam namještaja u Zetri, te tako imamo izlagače iz Europe i Amerike. Neka od najznačajnijih domaćih i stranih imena koja se pojavljuju na sajmu 2022 godine su: Natuzzi, COMO, Simpo SIK, MOKU Artisan, Lanotte i mnogi drugi.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Njemačke, Amerike i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajmu se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet Sajma „SARAJEVO4WALLS“ ali dolaze i nove kompanije što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Na sajmu su planirane i dodatne sajamske aktivnosti i to u trajanju od dva dana.

https://we.tl/t-LVFrhYWyZO

Organizatori sajma „SARAJEVO4WALLS“ nastavljaju sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila saradnja sa udruženjem POMOZI.ba.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 31.03. do 03.04.2022. godine na ZETRI i da pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te da ostvare kupovinu na popustima od 5% do 70% te da učestvuju u humanitarnom radu zajedno organizatorima ovog sajma.

Komentari
Share.

Comments are closed.