Subrina se vratila kući – Održani “Ladies In” eventi u Sarajevu i Banja Luci

0

Snažna, poduzetna, kreativna, moderna, nezavisna, sigurna u sebe, inovativna, intrigantna i prelijepa…

Sve su to osobine uspješnih žena, a kada se podudare istinske vrijednosti, uspjeh je neminovnost. Stoga je brend Subrina s velikim zadovoljstvom podržao projekt Ladies In i postao dio 20.000 uspješnih priča, inspirativnih članica zajednice Ladies In.

Zaštitni znak „Ladies In“ evenata već je odavno postala sjajna atmosfera, a taj trend, sudeći prema prvom ovogodišnjem druženju članica Ladies In zajednice, nastavit će se i u ovoj godini.

Narodno pozorište u Sarajevu bilo mjesto druženja više od 350 dama, koje su uživale u međusobnom druženju, ukusnim koktelima, zanimljivim prezentacijama, vrijednim poklonima, i svakako, odličnoj predstavi „Kralj Lear“. Sjajna „Ladies in“ atmosfera iz Sarajeva, nekoliko dana poslije, prenesena je i u Narodno pozorište RS u Banja Luci gdje je više od 200 dama svjedočilo ovoj jedinstvenoj i sjajnoj priči promocije kulture i ženskog poduzetništva.

Subrina je i ovom prilikom predstavila svoje brendove poput boje za kosu Subrina Charm i Subrina Saten, zatim proizvode za njegu kose Subrina sa stylingom, te Subrina Recept i druge proizvode što je izazvalo veliko interesovanje prisutnih dama. S obzirom na to da su većina „Ladies In“ dama lojalni kupci ovog brenda, možemo zaključiti da se Subrina „vratila kući“.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.