Spektakl Zdravka Čolića u Beču

0

Zdravko Čolić u sklopu turneje “Ono malo sreće”, kojom promovira istoimeni album, održao je sjajan koncert u dvorani “Marx Halle” u Beču. Hitovima „Gori vatra“, „Merak mi je“, „E draga, draga“, „Maslinasto zelena“, „Čija je ono zvijezda“, „Pjevam danu, pjevam noću“, „Ti si mi u krvi“ popularni Čola atmosferu je doveo do usijanja.

Na muzički spektakl u Beču stigli su posjetioci iz cijele Austrije, ali i Slovenije i Njemačke, a Čolić je još jednom pokazao zašto se već decenijama nalazi na samom vrhu muzičke scene u regionu.

U VIP-u je bilo dosta poznatih osoba iz svijeta sporta, biznisa, ali i diplomata. Kemal Kozarić, ambasador BiH u Austriji, u koncertu je uživao u društvu supruge Alme, te prijatelja Hurema Avdića, uspješnog Bijeljinca koji više od dvije decenije živi i radi u Beču za osiguravajuće društvo “Niederösterreichische Versicherung”. U VIP-u su bili i Belmir Zec, iz uprave grada Linza, estradni menadžer Semir Delalić, koji u Beču već godinama organizira koncerte brojnih zvijezda narodne muzike, biznismen Bahrija Kačapor, humanista Mugdim Ćatić… Adis Junuzović, direktor nogometne škole „Valter“, zbog koncerta Zdravka Čolića u Beču je došao čak iz Sarajeva.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.