Sarajevo: EYOF 2019 sprema iznenađenje za sve naše sugrađane!

0

Naime, 23. maja s početkom u 19:00h ispred Sarajevo City Centra, EYOF 2019 svečano predstavlja tajmer za odbrojavanje preostalog vremena do Festivala EYOF 2019.

Prije zvaničnog otvaranja, uslijediće zabavni dio programa, sa početkom u 18:00h. Za sve prisutne, ali prije svega one najmlađe, pripremili smo kreativne radionice na temu olimpizma, društvene igre (ne ljuti se čovječe, hop hop, kviz). Posjetiće nas i Maša i Medo, koji će se zajedno sa maskotom Groodvy družiti sa mališanima. Za ostale posjetioce spremili smo zabavni program uz DJ-a, kao i poklone naših partnera. Svi posjetioci, koji još nisu aplicirali za volontere na EYOF 2019, potrebne informacije će moći dobiti na EYOF volonter štandu.

Osim tajmera, svi sugrađani će imati priliku da putem interaktivnog HD ekrana saznaju sve informacije o projektu, komuniciraju sa firmom „EYOF 2019“ d.o.o., te učestvuju u različitim nagradnim igrama. Na ovaj način održavaćemo konstantnu interakciju sa građanima. Takođe, EYOF sprema i jedno veliko iznenađenje za ovaj dan. O čemu je riječ možete saznati samo ukoliko se pojavite 23.maja ispred SCC!

Komentari
Podijeli

Comments are closed.