Putujte po horoskopskom znaku

0

Evo kako idealno ljetovanje izgleda za svaki horoskopski znak.

Vatreni znaci

Vatreni znaci vole aktivno ljetovanje. Oni su uvijek u pokretu i nikad se ne smiruju. Njima nije ni potreban odmor u klasičnom smislu te riječi. Njima je potreban adrenalin i avantura. Ovan je željan adrenalina i nikad mu nije dosta fizičke aktivnosti. On će svoj odmor provesti sportski, plivaće, skakaće, roniti, trčati, voziti gliser ili skuter. U obzir dolaze svi sportovi na plaži, kao što je, recimo, odbojka. Lavovi vole luksuzne destinacije i mnogo polažu na svoj izgled, pa će se za putovanje spremati maltene mjesecima, šalimo se bar sedmicama unaprijed. Obilaziće sve radnje i sniženja i kupiti najšik modne krpice i kupaće kostime. Strijelac obožava putovanja, avanture i veliko društvo. I na plaži će da započinje razgovore i da upoznaje nove ljude.

Vazdušni znaci

Vazdušni obožavaju društvo, baš kao i Strijelčevi, stim što su oni i glavni na društvenim mrežama, pa će se do besvijesti fotografisati i sve fotografije sa ljetovanja morati što prije da podijele na svojim profilima. Blizancima je bitna velika ekipa. I da se fotografišu i da što prije fotografije okače na mrežu. I bitna im je dnevna diskoteka na plaži, pjena party, kad se odvrne muzika do daske. Vaga je spremila svoj najljepši kupaći kostim, kupila nove ljetnje krpice i spremila se za ljenčarenje i uživanje na suncu, na nekoj skroz kul destinaciji. I spremila se za fotografisanje. Bez mali milion selfija, vagi ne može da prođe ljetovanje. Vodolijama nije uopšte bitno fotkanje, oni vole avanturu i da istražuju mjesto na kojem ljetuju. Biraće originalne destinacije.

Zemljani znaci

Ova družina i nema toliko toga zajedničkog, iako imaju isti element zemlje. Bikovi će npr. uživati u hrani, dok je djevica pravi asketa. Bikovi su hedonisti i njima je bitno da na odmoru dobro jedu, da uživaju u hrani i satima da se izležavaju u hladu, na udobnoj ležaljci. Djevicama je važna urednost i čistoća plaže. Takođe, one mogu i raditi na odmoru. Bitno da na plaži u kafiću ima internet, ponijeće svoj laptop i završavati poslove. Jarac pada u nesvijest pred samu pomisao na putovanje. A kad već krene, voli tihe i mirne plaže, jer mu je od ljetovanja potrebno opuštanje. U potrazi je za destinacijama, koje imaju istoriju.

 

Vodeni znaci

Među vodenom ekipom horoskopa, Ribama, Rakovima i Škorpijama pronaći ćete one koji vole da se osame i kojima je ljetovanje zaista odmor, u pravom smislu te riječi. Rakovi vole romantičnost. Potpuno će se usporiti i prepustiti ljenosti na plaži. Škorpije vole neistražene, atraktivne i opasne destinacije. Uživaće u plivanju, a na kopnu će se sakrivati ispod svojih tamnih naočala. Ribe vole plažu – netaknutu prirodu i ne vole da se pretjerano izlažu suncu. Biće ispod svog omiljenog slamnatog šešira, u hladovini, glavom zagnjurene u svoju omiljenu ljubavnu knjigu, sanjajući da se upravo sada pojavi njihov princ.

(radiosarajevo.ba)

 

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.