Pronađene sve patkice sa poklon paketima Essence proizvoda

0
Danas je na olimpijskoj ljepotici Jahorini zvanično otvorena SKI sezona 2017/2018 u okviru koje je održan „Lov na essence patkice“.

Ljubičaste patkice su bile skrivene u pet prelijepih jahorinskih objekata: Hotel Termag, Aparthotel Vučko, Hotel Lavina, Hotel Bistrica i Hotel Rajska vrata, a najsretnijim nalazačima, patkice su donijele vrijedne nagrade i poklon pakete essence proizvoda.

Essence kozmetika pruža jednostavan pristup sjajnih proizvoda koje inspirišu žene da se istaknu i budu svoje sa stilom, te da isprobaju novi izgled kada god to požele. Sjajan asortiman kozmetičkih proizvoda će omogućiti odličan izgled i relaksirati kožu. Essence je postao omiljena kozmetička linija mladih žena i nudi proizvode vrhunske kvalitete po veoma pristupačnim cijenama.

Essence kozmetika slijedi međunarodne smjernice, propise proizvodnje i standarde EC – kozmetičke regulative, koja reguliše zabranu testiranja na životinjama sa jasnom deklaracijom svih sastojaka u Essence proizvodima. Vjerujemo da se sretnim dobitnicama essence proizvoda isplatio trud i učešće u našem zabavnom lovu na essence patkice.

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.