Prirodni trikovi za veći volumen usana

0

Lijepe i pune usne su san svake žene, ali i muškarca. Ako niste rođeni s takvima, sigurno ste barem jednom pomišljali na estetski zahvat kojim biste mogli povećati volumen usana. Međutim, za neke estetska operacija nije opcija, stoga traže alternativna rješenja, a u nastavku pročitajte 3 prirodna trika za punije usne.

Ulje cimeta ili peperminta

Jednu kap ulja pomiješajte s malo balzama i tu mješavinu nanesite na usne. Imajte na umu da ulje peperminta možete uzrokovati lagano peckanje i zato ne treba pretjerivati s njim. Ulje peperminta (ili cimeta) potiče cirkulaciju u usnama, što ih čini punijima i rumenima. Suha usta djeluju tanja, stoga uvijek imajte pri ruci balzam za usne.

Balzam za usne u kombinaciji s makeupom

Nanesite balzam na usne i nakon toga stavite olovku u boji usana, malo izvan prirodne linije. Tako će vaše usne izgledati mnogo veće i punije. Pazite samo da ne pretjerate s iscrtavanjem usana izvan prirodne linije usana!

Piling od meda i kokosovo ulje

Piling od šećera i meda će potaknuti cirkulaciju, što će vizualno povećati usne i dati im primamljivu rumenu nijansu. Nakon pilinga, na usne nanesite kokosovo ulje koje će poslužiti kao prirodni balzam za usne. Ono će ih njegovati i učiniti mekim, sjajnim i istaknutijim.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.