PREMIJERNO pogledajte spot za novu pjesmu Mirze Selimovića „Digni ruke“

0

Jedan od najuspješnijih mladih bh. izvođača, Mirza Selimović, danas je premijerno objavio video spot za svoj novi singl „Digni ruke“.

Nakon prethodno zapaženih sedam singlova, Mirza ovo ljeto najavljuje pjesmom „Digni ruke“  za koju je i snimio spot.

Video spot je objavljen na službenom YouTube kanalu Mirze Selimovića koji broji preko 75 hiljada pratilaca i blizu 100 miliona pregleda. Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Ulcinju, a ljepote tog primorskog gradića poslužile su kao lijepa pozadina scenariju producentske kuće „Creative4D“, pod režiserskom palicom Vedada Jašarevića, čiji je rad dobro poznat publici u regiji.

Radnja spota odvija se retrospektivno, prikazujući na slikovit način život momka koji pati od „najveće boli“- neuzvraćene ljubavi.

Muziku i tekst za pjesmu „Digni ruke“ potpisuje Miloš Roganović, dok je za aranžman zaslužan Mirzin dugogodišnji saradnik Marko Đurašević Mahoni.

„Naporno radimo na pripremama novog albuma, te se iskreno nadam se da će i ova pjesma naići na pozitivne kritike publike, kao što je to slučaj sa mojim prethodno objavljenim pjesmama „Boliš me“, „Hiljadu ruža“, „Imaš me““, poručuje Mirza Selimović.

Sve informacije o nadolazećim nastupima Mirze Selimovića možete pratiti na oficijelnom Facebook profilu: https://www.facebook.com/mirzaselimovic.official/

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.