Otkrijte koji horoskopski znakovi su skloni depresiji

0

Pitate se da li su zvijezde možda krive za to što ste skloni depresiji? Bilo kako bilo uzroci depresije mogu biti različiti i ona može pogoditi svakog od nas.

Ako ipak mislite da su zvijezde uzrok tome što ste(niste) skloniji depresiji pročitajte i koji su znakovi najpodložniji depresiji.

BIK 2BIK

Bik je sklon depresiji jer voli provoditi vrijeme u društvu, umjesto da ponekad uživa u samoći. Depresija uglavnom pogađa bika kada to najmanje očekuje.  Iako se ponekad čini da bik često mijenja raspoloženje, to je zato što se teško prilagođava na svakodnevne promjene.

RAK 22RAK

Rak je vjerojatno najdepresivniji znak Zodijaka. Rak je vrlo intuitivno biće. Njegova depresija se najčešće javlja radi preuzimanja prevelike odgovornosti i činjenice da teško kontrolira vlastite osjećaje. Raka ćete najlakše utješiti ako pokažete empatiju.

vagaa 22VAGA

Vaga je najveći promotor mira i sklada, stoga često zaboravlja vlastite potrebe i želje. Kada Vaga ne uspije ostvariti ono što je naumila, brzo pada u depresiju. Vaga će još lakše potonuti ako shvati da je u potpunosti zanemarila sebe i teško će se vratiti u svakodnevicu.

RIBE 22RIBE

Ribe žele biti sretne, stvoriti lijepe uspomene i optimistično gledaju na budućnost. Ribe padaju u depresiju kada shvate da ne mogu kontrolirati život, vođen vlastitim željama. Problem je u tome što njihov pogled na život nije uvijek najrealniji.

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.