Oriflame liderice Inela i Emina obilježile početak mjeseca darivanja: Event za dame na temu priprema za Novu godinu

0

Mjesec decembar i pripreme za Novogodišnje praznike su jedan od najljepših perioda u godini. Predivna atmosfera, ukrasi, pokloni, luksuz, putovanja, to su stvari koje obično povezujemo sa novogodišnjim periodom.

To je ujedno i period kada se spremamo za provod i doček Nove godine, vrijeme kada donosimo nove odluke s kojima ćemo uploviti u Novu godinu.

Sam početak decembra, Oriflame liderice Inela i Emina obilježile su u znaku priprema za praznike, te priredile event na kojem su damama otkrile kako da se najbolje spreme za praznike, bez stresa i žurbe, uz najmanje vremena i novca.

Prisutne dame su mogle da čuju savjete o pravilnoj njezi kože lica, upravo od liderica koje su svoje znanje stekle na Oriflame akademijama za njegu kože, a koje su održane od strane vrhunskih stručnjaka.

Kako da stanemo u omiljeni haljinu za Novu godinu, najbolje je predstavila Irma Bahtić, bivša reprezentativka BiH u ritmičkoj gimnastici, učesnica na Evropskom prvenstvu, licencirani  Zumba instruktor, koja je sa damama pričala kako da se zdravo hrane, koliko su Oriflame dodaci prehrani drugačiji od ostalih na tržištu i o važnosti fizičke aktivnosti.

Irma je odličan primjer da za sve imamo vremena, jer ona je majka 3 djece, zaposlena na puno radno vrijeme, i trener koji svakodnevno ima po minimalno 1 trening.

Razgovralo se i o make up-u za najluđu noć, a gošća Ajla Vatreš, nesebično je podjelila svoje znanje i tri dame počastila besplatnim make up-om taj dan.

Uz make up ide svakako i frizura, a gošća Selma Salčin, dama koja je svoje zvanje stekla  u Londonu, danas vlasnica salona Queen 1 i 2, potpredsjednica Kluba frizera Sarajevo, dala je savjete prvenstveno kako kosu njegovati, a onda i praktično pokazala kakve svečane frizure možete odabrati za Novu godinu i uraditi u salonima Queen.

Saloni Queen Vam pružaju i besplatnu dijagnostiku tjemena, kao i brojne druge usluge.

Mlada Lejla Hadžić Crljenković  koja uživa u svemu što ima veze sa kosom,  a na youtube kanalu Dorina kosa je možete pratiti, također je otkrila damama kako same mogu svakodnevno brinuti o svojoj kosi.

Kada je riječ o luksuzu, on se posmatra individulano. Za nekoga je to putovanje, za nekoga lijepa i njegovana koža, opet za većinu zdravlje, ljubav, porodica, poklanjanje drugima…

Jasna Šabić, bavi se crtanjem od svoje dvadesete godine. U galeriji Orient art  svakodnevno iscrtava svilu, a vrlo rado za dame koje vide luksuz u jednoj dobroj henna tetovaži to radi sa puno ljubavi. Najviše je ipak ispunjava crtanje face Painting djeci.

Sa ovog događaja, tri dame su otišle sa prelijepom henna tetovažom.

Današnji tempo donosi nam mnogo stresa i u pravo vrijeme koje sebi treba da posvetimo, svi zanemarimo. Edita Pirija, Certificirani maser i vlasnica salona za masažu MOMENTS OF PEACE MASAŽE I MADEROTERAPIJE,  podijelila je sa prisutnim damama važnost masaže, te na licu mjesta  3 dame počastila sa mini masažom.

Pored svih savjeta za ljepotu, liderice su otkrile i kako da imamo novca za sve to, jer jedinstvena Oriflame poslovna prilika može Vam pružiti nezavisnost, posao bez stresa i fleksibino radno vrijeme, kao i brojne poklone…

Događaj je pratio Adin Gojak Photoworks i sve pribilježio svojom kamerom. Medijski partner Zdravi portal.

Da sve dodatno začinimo, za vas koji nas pratite spremili smo i veliku Novogodišnju nagradnu igru:

✅  Like tekst i stranicu Zdravi portal
✅  Share tekst na javno
✅  U komentaru navedite koju nagradu želite:

  1. Make up od Ajle Vatreš ( datum i termin u dogovoru sa Ajlom – FB: Makeup By Ajlav
  2. Henna tetovažu od Jasne Šabić – FB: Jasna Šabić
  3. Masažu od Edite Pirija – FB: Maderoterapija masaža
  4.  Frizura od Selme Salčin (IG _gueen_beauty_salon)
  5. Oriflame set za make up – Inela BK lifestyle i Emina Oriflame kozmetika

Dočekajmo zajedno, spremni blagdane i uđimo u Novu godinu sa darovima i lijepe, jer samo njegovana žena je lijepa žena!

Vaš Zdravi portal!

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.