Olival: Obrišite bore u 5 minuta sa hijaluronskim serumom sa uljem smilja

0

Olival Hijaluronski serum protiv bora s uljem smilja

Hijaluronski serum protiv bora s uljem smilja novitet je iz Olivala s anti-age učinkom.  Sve sastavnice su prirodnog podrijetla, a njihove visoke koncentracije pridonose brzoj učinkovitosti i djelovanju na više razina tako što poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože, pojačava njen tonus i potiče sintezu kolagena.

Snažan  dupli učinak dodatno je postignut izbalansiranom kombinacijom velikih i malih molekula hijaluronske kiseline, glavnog aktivnog sastava formulacije, pa je tako efekt brzog „brisanja“ bora vidljiv je već nakon 5 minuta od nanošenja zahvaljujući velikim molekulama, dok  su za dugotrajne anti-age rezultate  i dublju penetraciju zaslužne male molekule HA. Sadržani beta-glukan djeluje antioksidacijski i dodatno ublažava proces starenja kože dok ju proteini ječma hrane i podržavaju  brz i efikasan učinak hijalurona skupa sa  šećernim polimerima zaduženim za popunjavanje bora i revitalizaciju kožu. Uz efekt u 5 min bez bora, dugotrajno korištenje ovog seruma povećava elastičnost i gustoću kože,  smanjuje vidljivost bora i prvih znakova starenja kože.

Hijaluronske kiseline, beta glukan i  ulje smilja kao saveznici u borbi protiv bora!

Prvi znakovi starenja kože pojavljuju se već nakon dvadesete godine, na tankoj i osjetljivoj koži  u području  oko očiju. Ulaskom u tridesete na licu se pojavljuju i prve bore povezane s dubinskom dehidracijom kože i opuštanjem vezivnog tkiva. U četrdesetima je potporno tkivo sve opuštenije, a bore sve vidljivije. Koža postaje mekša, gubi elastičnost i bore se dodatno produbljuju, dok u pedesetima, postaju izraženije i trajne. Redovitom njegom hidratantnim kremama i uljima može se značajno ublažiti i prolongirati starenje kože,  ali ne i izbjeći.

U ovom neizbježnom procesu veliku ulogu igra hijaluronska kiselina (HA) koja u koži predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina. Starenjem se njena razina smanjuje i koža polagano gubi svoju elastičnost i  mladenački tonus,  isprva lagano, pa sve progresivnije. Posljedice se obično pokazuju u obliku nepoželjnih bora na koži. Hijaluronske kiseline u preparativnoj kozmetici predstavljaju ultimatum prirodnom starenju kože, a iz Olivala kao proizvođača prirodne kozmetike, pristiže prvi prirodni Hijaluronski serum s uljem smilja. Sve sastavnice prirodnog su podrijetla  što ovom pripravku daje veliku prednost apsorpcije kroz bolju penetraciju i bioiskoristivost prirodnih molekula. Visoke koncentracije u formulaciji pridonose učinkovitosti seruma i djelovanje na više razina tako što poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože, pojačava njen tonus i potiče sintezu kolagena.

Glavni aktivni sastojak seruma je hijaluronska kiselina koja  djeluje tako da popunjava međustanični prostor, veže na sebe vodu i na taj način zateže i hidratizira opuštenu kožu lagano popunjavajući nastale bore, a izvrsno izbalansirana kombinacija velikih i malih molekula daju mu  dvostruku vrijednost. Efekt brzog „brisanja“ bora vidljiv je već nakon 5 minuta od nanošenja zahvaljujući velikim molekulama, dok  su za dugotrajne anti-age rezultate  i dublju penetraciju zaslužne male molekule HA. Ubraja se u najpoznatije filere bora. Snažno antioksidacijsko djelovanje  beta-glukana dodatno ublažava i usporava proces starenja kože, pogotovo posljedice fotostarenja i oksidacije, dok će sadržano ulje smilja pojačati njegov  anti-age  učinak i  blagotvorno revitalizirati  i regenerirati kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Sadržani proteini ječma koži daju mekoću i povećavaju njenu elastičnost, a šećerni polimeri dodatno popunjavaju bore pojačavajući djelovanje hijalurona.

Olival Hijaluronski serum s uljem smilja možete pronaći po cijeni od 23,60 KM CM-u i ljekarnama.

Web: www.olival.hr / Facebook: Olival Cosmetics / Instagram:  olival_cosmetics

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.