Novogodišnja priča Weleda: Pokloni za volonterke Udruženja Zdravi Tim

0

Pharma Maac je u povodu Novogodišnjih praznika pripremio Weleda poklone iznenađenja za djevojke iz Udruženja Zdravi Tim. S obzirom da se članice udruženja bave humanitarnim radom i osim što obilaze osobe zlatne dobi koje žive same, socijalno ugrožene porodice, organizuju razne radionice za edukaciju žena i mladih, kao i unapređenje zdravih stilova života i uvijek ispred sebe stavljaju druge, one kojima je potrebna pomoć ili lijepa riječ, upravo iz tog razloga Weleda je odlučila da tokom praznika daruje baš njih.

Članice Udruženja Zdravi Tim ugodno su bile iznenađene Weleda poklonima i zahvalile se uz poruku da je lijepo znati da neko prepoznaje njihov trud i zalaganje, kako bi izmamili osmijeh na licima drugih baš kao što je Weleda iznenadila i obradovala njih.

“Dokaz da uvijek ispred sebe stavljamo druge, kada je u pitanju pažnja, razumijevanje i lijepa riječ govori i činjenica da smo dio naših poklona koje nam je darovala Weleda proslijedili za članice Udruženja oboljelih i liječenih žena od raka dojke ” Bolest nije kraj “, te i ovaj put izmamile nekome osmijeh u znak podrške.” – navela je Fatima Nikšić marketing menadžer Udruženja Zdravi Tim.

Predsjednica Udruženja oboljelih i liječenih žena od raka dojke “Bolest nije kraj” Enisa Zulović zahvalila se ekipi Zdravog portala  na poklonima, posebno što je u pitanju linija Weledinih proizvoda, koji su prirodni i mogu ih koristiti i onkološki pacijenti. Enisa je autorica  knjiga “Bolest nije kraj” i “Novi početak” i sama se sa  bolešću bori već 5 godina.

Osjećaj dok promatrate drugu osobu kako odmotava poklon, vjerovatno se može mjeriti sa malo kojim osjećajem. Istovremeno, oni koji su osjetili tuđu velikodušnost na vlastitoj koži, tvrde kako su zbog nje i sami poželjeli postati bolji ljudi…

Udruženje Zdravi Tim je osnovano sa ciljem da pomaže osobama koje nemaju nikoga, socijalno ugroženim porodicama, ali i svima drugima kojima je pomoć potrebna. Prvenstveno se bavi humanitarnim radom i unapređenjem zdravih stilova života. Većina članova udruženja su mlade, obrazovane osobe i dugogodišnji volonteri. Udruženje je izdavač lifestyle portala Zdravi portal, koji baš kao i udruženje širi samo zdravu i pozitivnu atmosferu.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.