“Novi nivo”: Odgovor na potrebe malih, srednjih i velikih preduzeća!

0

Đenana Kadić, menadžerica sa višegodišnjim iskustvom u domaćim i inostranim firmama, nakon što je osluhnula potrebe tržišta, odlučila je sve svoje vještine i znanje objediniti unutar poduzetničke ideje pod nazivom Novi Nivo. Kako nam je objasnila, Novi Nivo je odgovor na potrebe malih, srednjih i velikih preduzeća da na jednom mjestu dobiju  unaprjeđenje svog cjelokupnog poslovanja.

novi nivo“Pružamo strateške, nepristrasne i objektivne savjetodavne usluge koje pomažu pravnim subjektima u poboljšanju produktivnosti i ukupnih performansi. Riječ je o savjetodavnoj ekspertizi u oblastima kao što su upravljanje promjenama, finansijski učinak, marketing, restrukturiranje poslovanja i ljudski resursi, sa naglaskom na upravljanje rizicima i troškovima. Sastanci sa klijentima, istraživanje i analiza podataka su naša specijalnost. Računajte i na prezentiranje preporuka klijentima i određivanje rasporeda za implementaciju poboljšanja vašeg poslovanja. Sa nama ćete ostvariti svoju puni potencijal”, istakla je Kadić.

Svjedoci smo da je danas sve više ljudi koji se odlučuju da na prve poduzetničke korake i nastoje realizirati ideje koje mogu doprinijeti razvoju našeg društva i privrede. Đenana smatra da njeno bogato iskustvu u upravljanju cjelokupnog poslovanja jedne firme može biti od velike koristi prilikom razvoja početničke biznis ideje. Kako smo se uvjerili tokom razgovora sa njom, pored znanja, direktorica Novog Nivoa posjeduje i sjajne motivacijske vještine i svoju strast prema uspjehu s lakoćom prenosi na druge.

“Oduvijek s lakoćom savjetujem druge i pokazujem strast prema organizaciji, upravljanju i posredovanju. Također, svakom zadatku pristupam temeljito, sa velikom odgovornošću i dajem se u potpunosti. Stoga, bilo je predodređeno da se odlučim za vlastiti biznis i da se rodi upravo ova ideja. Mislim da mogu mnogo drugima dati a pritom ispuniti i svoju strast prema biznisu.”

„Novi nivo“ je svježa pokretačka energija u Bosni i Hercegovini, koja će motivisati, usmjeriti male firme i prevenirati početničke greške, a velikim preduzećima omogućiti lakše prevazilaženje svih izazova koje im tržište servira.

Više informacija možete dobiti i na facebook stranici Novi Novi ili na broj telefona 064/ 418 – 3 – 723. 

(Zdravi portal)

Komentari
Podijeli

Comments are closed.