Nova Optimals Age Revive kolekcija – dokazano ciljano djeluje na znakove starenja

0

Optimals Age Revive kolekcija namijenjena je ženama dobi 35+ koje žele prirodno lijepu kožu, a potrebni su im jednostavni i efikasni tretmani koji ciljano djeluju na znakove starenja poput finih linija, bora i gubitka blistavosti.

Izgled kože

Da li ste primijetili da znaci starenja na vašoj koži postaju vidljiviji? Bore, fine linije, gubitak blistavosti?

Naše otkriće

Optimals Age Revive je efikasna kolekcija protiv starenja koja se temelji na 50 godina Oriflame iskustva u njezi kože. Formulisane zahvaljujući prirodi i naučnicima iz Oriflamea, efikasne formulacije Age Revive s mješavinom prirodnih švedskih sastojaka posebno su osmišljene da ciljano djeluju na višestruke znakove starenja. Ova jedinstvena mješavina sadrži biljne ekstrakte, ulja sjemenki i druge sastojke od kojih je svaki poznat po svom blagotvornom djelovanju na kožu. Firming Active kompleks kao i zaštitni kompleks protiv zagađenja dodatno pojačavaju djelovanje ove mješavine i efikasnost cijele kolekcije.

Rezultati

Age Revive ciljano djeluje na višestruke znakove starenja. Bore i fine linije se smanjuju a koža izgleda glatko, zategnuto i blistavije nego ikad. Dokazano utiče na: bore i fine linije, glatkoću, blistavost, čvrstinu, elastičnost, pojavu tamnih fleka, ujednačenost tena, hidrataciju.

Uspješno je testirana na korisnicima!
  • 8/10 žena se slaže da Age Revive umanjuje fine linije i bore
  • 9/10 žena se slaže da Age Revive čini kožu glađom
  • 8/10 žena se slaže da Age Revive koži vraća blistavost*
Komentari
Podijeli

Comments are closed.