Nike Habanero: Patike budućnosti koje same vežu pertle

0

Kompanija Nike je još prošle godine najavila revoluciju i predstavila ideju za novi trend patika, Nike HyperAdapt Habanero 1.0 . Radi se o patikama koje se same od sebe vežu pomoću jedinstvenog sistema potplate.

Patike su imale premijeru 12 Januara, a iz kompanije su najavili revoluciju i primjenu najnovijih tehnologija u izradi sportske opreme. U vatrenoj crvenoj boji, Nike Habanero će sigurno osvojiti srca mnogih. Inspirisani filmom “Povratak u budućnost”, Nike inžinjeri su željeli kreirati kopiju futurističkih patika koje u filmu nosi glavni glumac. 

Patike budućnosti

Potpuno nova verzija HyperAdapt Habanero 1.0 poseduje gornju mrežu sa crnim vrhovima po cijelom platnu cipela, blatobranom pete i jezičkom. Naslanja se na bijeli đon, a patike su konstruisane sa LED osvetljenjem na peti i podnožju, praćenim crnom podlogom za kompletiranje izgleda.

 

Upravo u đonu patike se krije sistem pomoću kojeg se patike zavežu same. Pritiskom na đon, pertle se vežu, što ubrzava obuvanje i znači da ste odmah spremni za akciju. Bez saginjanja, bez navlačenja, patike su spremne za nošenje.

Ovo najnovije zadovoljstvo koštaće 720 američkih dolara i već se može pronaći u ovlaštenim trgovinama ovog brenda širom Amerike i Europe. 

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.