Modni dvojac, Samra i Jelena opet očarale: NOVA KOLEKCIJA “JJ BY S&M DESIGN” UGLEDALA SVJETLO DANA

0

Nova kolekcija Jelena Jugović Tuncel i Samre Menzilović Ćatić napokon je ugledala svjetlo dana i to na 39. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo. Kolekcija je, kao i mnoge do sada, pokupila niz pohvala i gromoglasan aplauz.

Ovaj neumorni dvojac svoju pret-a-porte kolekciju namijenjenu svim poslovnim damama koje žele izgledati elegantno i softificirano predstavio je i turskom tržištu, a njihovi stalni klijenti su, kako kažu, dobro prihvatili nove komade bh. branda JJ by S&M Design.

„Kao i svaki put do sada posebna pažnja se posvetila izboru materijala, funkcionalnom dizajnu i silueti koja naglašava ženstvenost“ – ističu Samra i Jelena.

23730668_10214735498730251_576989137_oKolorit kolekcije je posebno zanimljiv. Dominira srebrena boja. Ipak, da Samra i Jelena preferiraju i  intenzivniji kolorit pokazale su nam jedinstvenim haljinama u crvenoj i kraljevsko plavoj boji. “U našoj novoj kolekciji zaista sve sofisticirane, poslovne i, prije svega, urbane dame mogu pronaći nešto za sebe. Od kožnih komada, do ženstvenih pencil suknji i elegantnih haljina” – ističe Samra.

Kako su kazale, cilj je da sve dame koje se odluče za njihov dizajn budu jedinstvene i primjećene. “Bez obzira što se radi o komercijanoj koleciji, mi uvijek nastojimo naše modele učiniti jedinstvenim i prepoznatljivim“ – ističu.

Prelijepi dvojac, Samra i Jelena, kroz svoje kolekcije pokušavaju pobjeći od unificiranog poslovnog looka i biznis dami dati poseban pečat po kojem će biti prepoznatljive.

U nastavku pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove kolekcije JJ by S&M Design na 39. Nivea BH Fashion Week-u u Sarajevu. Video zabilježio trenutak.ba.

Inače, Organizator 39. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH, a izvršni producent modna agencija Abc Models Mgmt International. Za izgled modela pobrinula se Akademija ljepote Rijalda.

(Zdravi portal)

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.