Mladi bh. kantautor Latif Moćević predstavio spot za svoju novu pjesmu “Tiho”

0

Mladi bh. kantautor Latif Moćević predstavio je spot za svoju novu pjesmu “Tiho” koja pored najave koncerta koji će se održati u petak 29.6. u Narodnom pozorištu u Sarajevu, ima i humanu stranu.

Spot je sniman za potrebe kampanje prikupljanja sredstava za izgradnju malih obiteljskih domova čiji je nositelj organizacija “Hope and Homes for children”, a glavna  misija  pružiti nadu najsiromašnijoj djeci – siročadima, napuštenima, ili ranjivima – i osigurati im da rastu u okviru doma punog ljubavi i sigurnosti, kako bi mogli dostići svoj puni potencijal…

Režiju i produkciju spota potpisuje Emir Klepo, a koji je nastao u suradnji s marketinškom agencijom UpTrend iz Sarajeva.  Pjesma je ujedno uvertira za njegov solistički koncert koji će se održati u petak, 29. juna u Narodnom pozorištu u Sarajevu, s početkom u 20 sati. Pjesma “Tiho” nalazi se na albumu “Melodija” koji je Moćević javnosti prezentirao u maju ove godine. Uživajte u pjesmi i prekrasnim kadrovima, koji su snimani na imanju Konjičkog kluba “Stina” u Grudama i predivnom okruženju Parka prirode Blidinje uz suradnju Horse Ranch Blidinje .

Komentari
Podijeli

Comments are closed.