“Mix market Sara centar” Ilidža

0

U susret nam ide najveći praznik ljepšeg pola, praznik svih majki, kraljica, žena, 8.mart-DAN ŽENA! Obradujte vaše voljene orginalnim poklonom domaće radinosti, domaće proizvodnje, visoke kvalitete, handmade proizvedeno s ljubavlju u Bosni&Hercegovini!

Na “Mix marketu Sara centra” koji je podjeljen na dva dijela, a oba se sastoje od više različitih izlagača pronaći će te unikatan nakit od različitih materijala i kristala, Nakit by ASJA, Nakit by Branka, Zemka & Branka jewelry, ukrasne kutije i cijeli asortiman decoupage proizvoda Udruge Zlatni Kist i na taj način poduprijeti njihov rad kao i pomoći njihovom ozdravljenju, budući da se radi o Udruženju invalida, sleepwear od pamuka by Hanix, Prirodnu kozmetiku “ETRE NATURAL Cosmetics” gdje će te pronaći visokokvalitetne kreme za lice, sapune, losione bez hemijskih dodataka. Drugi dio Mix Marketa vam nudi domaće kolačiće by Slatka Varoš zatim domaći med STRGAČINA, ljekobilje GRABUS, prirodni lijekovi, tinkture i preparati od već prepoznatljivog BATINIĆ-a, Neven mehlemi by Dragica, Stap milk, BABIĆ d.o.o.

Na “Mix Marketu Sara centra” većinu proizvoda moći će te i degustirati i uvjeriti se na licu mjesta u kvalitet ili se poslužiti testerima.

YOU ARE WELCOME!

Komentari
Podijeli

Comments are closed.