Mikser: Posjetite Holiday Pet Market!

0

Neformalna grupa građana “Nahranimo zajedno naše ulične pujde“ organizira još jednu humanitarnu akciju!

Dođite 17.12. 2017. godine u Mikser, povedite mališane, ljubimce i uživajte u prodajnoj izložbi gdje ćete moći kupiti ručno rađeni nakit, torbice, domaću hranu za vaše ljubimce, prirodnu kozmetiku, ukrase, stvari za vaše ljubimce i još mnogo toga a svakako i počastiti se ukusnim kolačima i grckalicama koje će spremiti naši članovi te uživati u kuhanom vinu!

I ovoga puta organizirali smo tombolu i pikado gdje možete osvojiti vrijedne nagrade za vaše ljubimce.

Za vas tu je i specijalno iznenađenje, naš Djed Mraz Archy ( udomljeni pas) i Djeda Mrazica Šemsa (udomljena mačka) dodijelit će praznične paketiće i slikati se sa mališanima i ljubimcima.
Prijavni formular za dodjelu paketića možete pronaći u dokumentima.

Svi oni koji žele učestvovati u prodajnoj izložbi i izložiti svoje radove mogu se prijaviti za učešće a prijavni formular mogu pronaći u dokumentima. Kao i prethodna dva puta sav prihod od marketa će biti utrođen za kupovinu hrane za napuštene mačke i pse te dijelom i za veterinarsku usluge. Ovoga puta organizirat ćemo i podjelu hrane zajedno sa svim građanima a o lokacijama ćete biti obavješteni nakon marketa.

Svi posjetitelji mogu direktno donirati hranu, deke, stare prostirke, ćilime i i na taj način pomoći uličnim mačkama i psima. Zima je pred nama, temperature padaju a napuštenim životinjama na ulicama je sve teže pronaći hranu i mjesto da se ugriju.

Podržite ovu humanu priču, dođite u Mikser 17.12. 2017., povedite svoje ljubimce, zabavite se, donirajte i učinite dobro djelo poručuju iz Mikser-a.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.