Ljubavni horoskop: Kome će 2019. biti godina velikih odluka?

0

Životnih iznenađenja i promjena u godini pred nama zasigurno neće manjkati. Provjerite kakva će vas ljubavna situacija snaći prema vašem horoskopskom znaku u 2019. godini.

ovanOVAN

Ljubavna afera mogla bi ili procvjetati ili uvenuti u februaru. Nakon jula  upoznat ćete ozbiljnog kandidata za vezu, a zbog uticaja Jupitera bit ćete spremni na privrženu i predanu vezu više nego ikada. Mars će se u decembru  pojaviti u vašoj seks-zoni, stoga očekujte puno aktivnosti, nevažno jeste li solo ili u vezi.

 

bikBIK

Mars će projuriti kroz vaš znak u martu i aprilu te će vam se upaliti “zeleno svjetlo” koje signalizira da preuzmete kontrolu u vašem ljubavnom životu. Kada Venera posjeti vaš znak u junu i julu, nećete se morati toliko truditi. Tada će moć zavođenja biti na vašoj strani te ćete biti okruženi udvaračima. Mars i Venera će u ranim jesenskim mjesecima aktivirati vaš romantični sektor, stoga svakako to vrijeme posvetite situaciji na ljubavnom planu. Spremni ste na ozbiljnu vezu i zajednički život. No ako ne uživate u društvu svoga partnera, radije se posvetite prijateljstvima.

blizanciBLIZANCI

Prevrtljivi blizanci počet će osjećati spremnost na predanu vezu. Do decembra će se mnogi od vas vjenčati, zaručiti, useliti zajedno ili napokon izaći iz veze kojoj je prošao rok trajanja. Blizanci koji su solo započet će romanse izvan “sigurne zone”, odnosno zanimat će ih ljudi različitih kultura i pozadina. Bit ćete na misiji da ostvarite sve što želite, uključujući i pravu ljubav.

rakRAK

Plutonovo putovanje kroz vašu osobnu zonu dugo je trajalo te ste vjerojatno imali niz intenzivnih susreta, nekoliko kriza je zahvatilo vašu vezu ili je pak došlo do prekida kojeg niste još preboljeli. Na sreću, Plutona u vašoj zoni više nema tako da ćete imati vremena uzeti predah i razmotriti perspektivu te dinamiku vaše veze. U junu i julu mogli biste ljubavne planove staviti na pauzu i posvetiti se sebi. Početkom oktobra  započet će vaša misija da pronađete pravu ljubav.

lavLAV

Početak ljubavne 2019. godine za lavove će biti itekako ugodan. U januaru i februaru čeka vas seksualno buđenje. To će biti pravo vrijeme da preuzmete kontrolu i pokažete partneru, sadašnjem ili budućem, šta tačno želite. U aprilu pripazite na povratak stare ljubavi u vaš život. Pričekajte mjesec dana prije nego što ponovno odlučite razbuktati strasti te se sjetite da ste prvi put s razlogom prekinuli. Ako nećete moći razlikovati požudu od ljubavi, radije se onda usredočite na sebe. Pozitivna strana toga je što ste fokusirani na ono što vas istinski čini sretnima.

djevicaDJEVICA

Od januara do juna ovo će biti godina veze i seksa, bilo da se radi o supružniku, ozbiljnom partneru ili novom dečku. No pripazite jer biste u martu i aprilu mogli imati poteškoća s dubljim povezivanjem. Također, tada bi se u vašem životu mogao pojaviti bivši partner. Mars će vas nagnati da se suočite i razriješite konflikte koji vas muče, a zbog Marsa ćete biti izuzetno zauzeti u spavaćoj sobi. Zbog uticaja Neptuna na vaše veze moglo bi doći do mnogih nesuglasica i neshvaćanja, tako da se prvo udaljite od takvih situacija i pomno promislite o sljedećem korak.

vagaVAGA

Naglasak u ljubavnoj 2019. godini bit će na osobnom rastu Vaga. Naučit ćete biti iskreniji te kako sebe staviti na prvo mjesto. Kada vam bude trebao trenutak za sebe, to ćete i tražiti, a moguće je i da ćete otići sami na putovanje. Odmaknut ćete se od osoba koje nisu dobre za vas. Ako ste odlučili dati drugu šansu bivšem partneru, tek ćete u ljetnim mjesecima saznati je li to bila dobra ideja ili ne. Od oktobra do decembra ponovno ćete preuzeti kontrolu i tražiti ono što želite.

škorpijaŠKORPION

Do kraja januara imat ćete dovoljno samopouzdanja te učiniti prvi korak. Osjećat ćete se udobno u društvu potencijalnog odabranika te ćete željeti iskazivati tu privrženost što češće. No u aprilu pripazite kako ne biste požurili i uništili romansu na samom početku. Zadnja dva mjeseca u godini pripadaju vama, bit ćete vrlo društveni i odvažni te uživati u čestim izlascima.

strijelacSTRIJELAC

Do kraja godine shvatit ćete ko ste te ćete prema tim saznanjima i organizirati svoj život. Bit ćete nekarakteristično ozbiljni, ali vaš ljubavni život postat će poprilično pustolovan. Od februara do aprila puno ćete se zabavljati, a u junu i julu zračit ćete seksipilnom energijom. Tokom decembra na jednoj od proslava mogli biste pronaći novog udvarača, a ako već imate partnera, vaša hemija će još više ojačati.

jaracJARAC

Nova godina probudit će u vama poslovne ambicije te ćete raditi još više nego uobičajeno, ali u martu i aprilu vrijeme je da umjesto posla prioritet postane zabava. Odvojite vrijeme za izlaske, sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom. U julu i augustu nastojat ćete biti što romantičniji. Nakon kolovoza mogli biste se upustiti u isključivo fizičku vezu.

 

vodolijaVODOLIJA

Mogli biste se odlučiti na drastične korake u vašoj vezi. Dat ćete ultimatum vašem partneru, prekinuti s nekim ko vas zavlači, učiniti vezu ozbiljnijom, useliti se s partnerom ili pak pristati na prosidbu. Svoju odluku ili ćete potvrditi ili krenuti ispočetka s novim partnerom nakon augusta. Slijedit ćete želje svog srca, a u julu naći vremena i za flert. Tokom druge polovice godine naučit ćete se pravilno svađati, bez niskih udaraca te ćete se posvetiti rješavanju problema s partnerom ili bliskim prijateljima.

ribeRIBE

Početak godine za ribe će biti snažan te ćete biti odlučni u uzimanju onoga što želite. Od januara do aprila bit ćete svima šarmantni te ćete s jednostavnošću privući onoga koga želite. Od septembra će se vaš seksualni život proširiti. Bit ćete iskreniji u krevetu te ćete vjerovati nekome dovoljno da se u potpunosti emocionalno ogolite.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.