Kaputi koji će obilježiti sezonu jesen-zima 2018/2019

0

Uveliko je krenuo period kada tragamo za odjećom u našim ormarima. Krenula je i sezona kaputa. Spoj najtoplijih materijala, jednostavnih krojeva i neutralnih boja i ove je godine stvorio najsvestranije i najpoželjnije modele koji će biti savršeni kraj svake jesenske i zimske kombinacije.

Ipak, nova sezona istaknula je i nekoliko upečatljivih trendova kojima će tek rijetki odoljeti –karirani uzorci, jarke i pastelne boje, neobične siluete i moderni krojevi stvorili su statement modele koji će u svakom ormaru biti rezervisani kao savršeni dodatak koji će razbiti monotoniju najjednostavnijih kombinacija ili kao kraj outfita za posebnu priliku.

Između klasika i upečatljivih modela rezervisanih za povremeno nošenje smjestili su se istovremeno klasični i trendi, elegantni i upečatljivi kaputi koji donose neodoljivi spoj sofisticiranih krojeva koje još boljima, posebnijima i privlačnijima čine najraskošnije nijanse iz jesenske i zimske palete.

Jesenske i zimske kolekcije ove su sezone donijele bezbroj različitih modela kaputa među kojima su se, uz one vječne klasike poput klasičnog crnog kaputa i military modela koji će i ove jeseni i zime nositi sve kulerice, istaknuli su se i kaputi u boji. Nježne pastelne nijanse bit će rezervisane za sve ljubitelje romantičnog stila, dok će jarke boje birati oni najodvažniji.

Modne kuće, dizajneri i brendovi istaknuli su tri raskošne nijanse koje donose odmak od klasičnog, ali zadržavaju eleganciju klasika i lako se kombiniraju s baš svim jesenskim i zimskim modnim favoritima.

Sofisticirana boja devine dlake, zagasita bordo nijansa i mistična tamnoplava boja obojile su najpoželjnije modele kaputa i istaknule neke od najpoželjnijih komada unutar svakog jesenskog i zimskog ormara koji će svaku našu kombinaciju zaogrnuti toplinom i trendi izgledom.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.