Juli je mjesec besplatnog članstva u Diners Club-u!

0

Tokom mjeseca jula pristup članstvu u Diners Club je besplatan.

Aplicirati možete na https://goo.gl/p7WJXj * i postati član Diners Club-a, te uživajte u nizu pogodnosti koje Vam Diners Club nudi.
*Za apliciranje do 31.07. oslobođeni ste troškova upisnine i mjesečnih naknada za prvu godinu korištenja.

O Diners Clubu

Diners Club BH d.o.o. je kartična firma za poslovanje Diners Club kreditnim karticama na teritoriju Bosne i Hercegovine. Osnovala ju je hrvatska kartična kuća Erste Card Club (ECC), koja pored franšiznog prava za hrvatsko, ima podfranšizno pravo za teritorij Bosne i Hercegovine.

U Hrvatskoj Diners Club posluje više od 45 godina, i to od potpisa franšiznog ugovora 1969. godine, kad je započela era kartičnog poslovanja na tržištu cijele jugoistočne Europe, uključujući i teritorij Bosne i Hercegovine.

Kvalitetu poslovanja Erste Card Cluba prepoznali su mnogi poslovni partneri s kojima ostvaruje značajnu saradnju. Tako na području Hrvatske ima ugovoren prihvat s više od 100 000 prodajnih mjesta, dok u Bosni i Hercegovini više od 6 000.

Ono po čemu se hrvatska franšiza ističe je neprestano ulaganje u razvoj novih proizvoda i usluga, a zbog čega je dobila i veliki broj nagrada. Principali su joj na primjer, pet puta dodjeljivali nagradu za najbolji kartični proizvod „Best New Initiative“ i to za plasman E-Carda (kartica za kupnju na internetu), razvoj on-line usluga, plasman Diners D2C kartice (beskontaktno plaćanje), plasman Diners Medo Štedo te za redizajn standardnog nagradnog programa. Pored ove nagrade, franšiza je triput proglašavana najboljom franšizom EMEA regije, a dvaput joj je dodjeljivano priznanje „Best Corporate Performace“ za najveći rast u korporativnom segmentu.

Na teritoriju Bosne i Hercegovne izdavanje kartica Diners Cluba započelo je još 1997. godine, i to zahvaljujući cobrand saradnji s lokalnim bankama, pritom da se iste godine započelo i s ugovaranjem njihovog prihvata.

Želeći svoje znanje i iskustvo na još kvalitetniji način prenijeti i na poslovanje u Bosni i Hercegovini, a time ujedno i bolje odgovoriti na specifične potrebe tržišta, ECC je u julu 2005. osnovao firmu Diners Club BH d.o.o.

Intenzivniji razvoj poslovanja Diners Cluba u Bosni i Hercegovini započeo je početkom 2009. godine, kad je unaprijeđena poslovna saradnja s postojećim partnerima Raiffeisen Bank BH (RBBH), Privrednom bankom Sarajevo (PBS) te nekim drugim bankama na teritoriju BiH.

Ova saradnja se nastavlja i dalje, pa je tako omogućen prihvat Diners Club kartica na prodajnim mjestima s RBBH , UCB i Hypo POS terminalima. Diners Club BH je u procesu razvoja prihvata kartica Diners Cluba i na ostalim značajnim POS mrežama na tržištu te na svim većim bankomat mrežama u Bosni i Hercegovini.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.