HOROSKOPSKI ZNAKOVI ROĐENI ZA PROSLAVE

0

Neki od nas rođeni su za svjetla pozornice, drugi pak ne. Svi mi imamo prijatelje koji su glavni na fotagrafijama sa svih proslava ili nas zabavljaju gdje god odemo. Neki su pak zvijezde zabave jer znaju neobavezno popričati, utješiti solo igrače, ali i pripaziti da baš svi imaju piće. Otkrivamo kojih je 5 zodijačkih znakova rođenih za partije.

strijelacSTRIJELAC

Pravi parti ne počinje dok strijelac ne dođe na njega. Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalni ekstrovertirani tip. Na njega uvijek možete računati ako treba rasplamsati atmosferu. Vatreni znakovi općenito su više ekstrovertirani, ali Strijelci posebno vole plesanje.

lavLAV

Još jedan horoskopski znak koji će znati kako podignuti atmosferu je lav. Lavovi vole biti viđeni i vole da im se dive. Zaplesat će u svakoj prilici, a ono što ih posebno veseli je teatralni ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući dojam i zabava može početi.

ribe

RIBE

Iako su ribe daleko zatvorenije nego li lavovi i strijelci, zbog svoje ‘ovisničke osobnosti’ bit će idealan partner za zabave koji vas neće ostaviti. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste zabavit će sve osamljenike i one koji se na zabavi osjećaju kao autsajderi.

ovan

OVAN 

Ovnovi ‘ozbiljno’ shvataju zabave. Vidjet ćete ih kako se brinu o gostima, provjeravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene skupine ljudi. Vole pozdraviti svakoga, zabavljajući sve goste, a na taj način dobiju i još dodatnih pozivnica za druge zabave.

vodolijaVODOLIJA

Vodolija voli odlaziti na zabave i biti okružena ljudima. Nesputani, originalni obećavaju zabavu i uzbuđenje. Iako možda neće biti srce plesnog podija oni će ugodno čavrljati sa starim prijateljima i pridonositi ugodnoj atmosferi.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.