HOD PO IVICI: Baltički test hrabrosti na 175 metara visine

0

Ako ste ljubitelj adrenalina i u konstantnoj ste potrazi za nečim novim predstavljamo vam toranj iz estonske prijestolnice Talina. Visok je 175 metara, a ono što se nudi posjetiocima je hodanje po njegovim ivicama koje traje oko 30 minuta.

8989442Riječ je o 22. spratu televizijskog tornja u Tallinnu, na kojem istovremeno može hodati četvero ljudi. Nađete li se u Tallinnu s društvom, na ovo nagovarajte samo najhrabrije. Onima koji se boje visine to neće ni u ludilu htjeti isprobati, no isto tako mogu se na taj način pokušati oduprijeti strahu.

Sigurnost na prvom mjestu

Posjetitelji su zaštićeni sigurnosnim pojasom, pa hodati možete po samom rubu tornja. Osim toga, postoje osnovni uslovi koje svaki posjetitelj mora ispunjavati i Pravilnik koji mora pročitati prije nego što to rezervira. Npr. bitno je imati između 34 i 140 kg, biti stariji od 13 godina i imati saglasnost ili pratnju roditelja za uzrast između 13 i 17 godina. Uslov, je također, dobro fizičko i psihičko stanje.

Uspomena na uzbuđenje

Kako biste sa sobom ponijeli uspomenu na ovo iskustvo, na e-mail ćete dobitibesplatne fotografije koje su snimljene kada ste vi bili zaokupljeni visinom i pogledom na Tallinn.

Što još trebate znati?

Jednokratna karta košta 25 eura, a paket s popustima za 4 osobe 75 eura. Na svom putu do Televizijskog tornja možete posjetiti još neke od estonskih atrakcija, a na službenoj web-stranici tornja možete pronaći koje su to i gdje se nalaze. Osim 22. sprata,  možete posjetiti i primjerice 21., gdje su podovi stakleni, pa imate osjećaj da lebdite u zraku na 170 metara. Nakon što ogladnite od uzbuđenja i adrenalina, svratite u restoran s vjerojatno najboljim pogledom u gradu.

Gdje se nalazi i kako doći do Televizijskog tornja, pronađite ovdje.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.