Event u organizaciji nezavisnih Oriflame lidera: “Njegovana žena je lijepa žena”

0

Trinaestog oktobra zajedno sa još 150 dama, te nekolicinom gospode, svjedočili smo ljepoti žene na eventu u organizaciji nezavisnih Oriflame lidera, koji se održao u Radon Plazi pod temom “Njegovana žena je lijepa žena”.

Nezavisni lideri su prenijeli svoje znanje i iskustva iz oblasti njege kože lica, te dali praktične savjete kako se pravilno njegovati.  Iz ličnog iskustva pričale su i o tome  kako preporučujući  proizvode  koje i sami koristimo, možemo i zaraditi. Upravo su one izgradile svoje karijere u ovoj kompaniji.

Inela Buha Kadrić, potrošač  je proizvoda od 2004., a u poslu od 2010. Danas je ovo njen primarni posao koji radi i od kojeg živi, a po struci je dipl. ecc. sa radnim iskustvom u oblasti finansija.

Aida Hondo je također, dipl. ecc te se pridružila svojoj prijateljici 2010., sa ciljem da ovdje zaradi barem dio  prihoda, jer je bila na birou. Međutim, u poslu je ostala i danas uživa u svim benefitima ove kompanije.

Remzija Beširović, samohrana majka 3 djece, dugi niz godina na birou, svoju porodicu izdržava radeći za Oriflame.

Emina Ahmetović, uz svoj stalni posao od 8 sati, također, ostvarena i u ulozi majke i supruge, stiže raditi i razvijati  svoj biznis u Oriflame kompaniji.

I Fahira Jašar, najmlađi po stažu direktor njihovog tima, poredi druge poslove i posao u ovoj kompaniji, ističući kako je  mnogo lakše graditi karijeru kada imaš podršku cijelog tima.

Njihov posao je da kao zadovoljni potrošači pričaju i promovišu sve benefite koje kompanija nudi, od samih proizvoda pa do načina zarade i mnogobrojnih poklona.

Ukoliko niste imali sreće da budete dio ovog događaja, možete putem FB profila, kontaktirati bilo koju od nezavnis lidera te dogovoriti susret na kojem će Vas počastiti besplatnim pregledom kože lica, konsultacijama o pravilnoj njezi, ali upoznati Vas i sa načinom rada, ukoliko ste zainteresovani da zaradite.

 

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je: Inela Buha Kadrić, Oriflame nezavisni senior zlatni direktor

Tel: 061 843 325, mail: inela.buha.kadric@hotmail.com

 

 

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.