Dogs Trust organizuje nagradnu igru i ljetnu promociju odgovornog vlasništva za posjetioce Omladinskog film festivala

0

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH organizuje posebnu nagradnu igru za vlasnike pasa u okviru jednosatnog događaja za promociju odgovornog vlasništva pasa, tokom trajanja “dog friendly” Omladinskiog film festivala, i to, u petak, 28.7.2017. godine, od 19 do 20h, u Porodičnom otvorenom kinu Dobrinja, Novi Grad.

Događaju će, ispred Predstavništva Fondacije Dogs Trust u BiH, prisustvovati veterinarski stručnjaci, obučeni instruktori za obuku pasa iz Škole za pse, te edukatorice koje će za djecu pripremiti poseban sadržaj i poklone.

Svi posjetioci događaja imat će priliku da se bolje upoznaju sa svim programima koje Predstavništvo sprovodi u Kantonu Sarajevo, da dobiju odgovore od veterinarskih stručnjaka, te stručnjaka za obuku pasa, ali i da osvoje ekskluzivne nagrade  –  visoko-kvalitetne transportne, vodootporne zdjele za vodu, te auti-podlogu za pse! Fotografije ovih nagrada su u prilogu.

Vlasnici pasa koji se odluče doći na ovaj događaj su pozvani da se na pultu “Registracija za nagradnu igru” prijave za učešće, a na kraju događaja bit će izvučeno pet dobitnika glavnih nagrada, dok će svi ostali prisutni dobiti posebne poklone koji će biti dostupni samo u toku događaja (naše nove majice, torbe, lopte za plažu, vrećice za pseće posalstice, dekice za pse/piknik i sl).

Inače, tokom trajanja Omladinskog film festivala, od 26. do 30.7.2017. godine, na lokaciji otvorenog kina Dobrinja, svi posjetioci, posebno vlasnici pasa moći će preuzeti razne poklone kao i promotivne materijale o odgovornom vlasništvu pasa i besplatnoj obuci u Školi za pse.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.