Doček Nove godine u Coloseum Clubu uz “Ansambl Ravnica”

0

Dan kasnije očekuje vas repriza Nove godine uz ovu sjajnu šestorku iz Subotice!

Coloseum Club je i ove godine za vas pripremio novogodišnju ponudu kojoj nećete moći odoljeti. Za najluđu noć u godini, ovoga puta će vas zabavljati provjereni »Ansambl Ravnica«.

Novogodišnji program 31.12. počet će u 20.00 sati, a do jutarnjih sati vas očekuje najbolji provod u gradu. Ansambl Ravnica, popularni tamburaški sastav iz Subotice, pobrinut će se da atmosferu dovede do usijanja i da vam 2019. godina započne u najboljem okruženju. Posjetioci Coloseum Cluba imat će priliku uživati u zvucima tradicionalnih narodnih pjesama, starogradskih, popularnih kafanskih pjesama, ali i domaćih i stranih pop i rock melodija. Na taj način, ova vrhunska šestorka, već više od 20 godina, prezentuje tamburu kao svestran instument koji odgovara svakom muzičkom pravcu. Nastupi su veoma energični, što će publika neposredno moći osjetiti na licu mjesta.

Specijalna ugostiteljska ponuda Coloseum Cluba, zabava do zore, dobro društvo i praznična atmosfera, učinit će da dočekate novu 2019. godinu u sjajnom raspoloženju uz najljepše želje.

REZERVACIJA koja uključuje MENU i piće dobrodošlice – ARENA 120,00KM;  CLUB 80,00KM

A za sve one koji su za novogodišnju proslavu imali druge planove, Ansambl Ravnica će svoj nastup ponoviti u utorak, 01. januara 2019. godine s početkom u 22.00 sata.

ULAZ – 10 KM (2 KM tiket za igru u Casinu); REZERVACIJA – 40 KM

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 033/250-860.

Coloseum Club, centar zabave i igre!

 

 

Komentari
Podijeli

Comments are closed.