Dječiji dan na Zdravom portalu: Cinema City vas i vaše mališane časti VIP vaučerima za kino

0

Cinema City u povodu Međunarodnog dana djeteta poklanja 5 VIP vaučera za naše čitaoce. Vaučeri vrijede za dvoje, tako da ćete imati priliku zajedno sa svojim mališanima da uživate u projekcijama za djecu, koje su vikendom na kino programu matineje, na kojima prikazuju filmove za djecu ali i cijelu obitelj s početkom u 11.00 sati.

Da biste učestvovali u ovoj igri, ono što treba da uradite jeste da naše stranice označite sa sviđa mi se, podijelite post javno i u komentaru upišete zašto baš vi i vaše dijete treba da osvojite nagradu.

Dobro došli u grad filma, sretno svima!

O CINEMA CITY

Dvorane su vrhunsko tehnički opremljene i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma sa “wall to wall” platnima, uz Dolby Digital DTS zvučnim sistemom. Anatomska sjedišta u dvoranama su amfiteatarski raspoređena, s postoljem za odlaganje čaša ili kokica, a razmak između redova iznosi 1,2 metara.

Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, grickalicama, slatkišima, i pićem na koncesijama koje se nalaze u prizemlju.

Svakog četvrtka Cinema City nudi novi kino program.

U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 14.00 do 23.00 sata. Vikendom su na kino programu matineje na kojima prikazujemo filmove za djecu ali i cijelu obitelj, s početkom u 11.00 sati.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.