Cvjećara Džan – 22 godine tradicije njegovanja i ljubavi prema cvijeću

0

U nastavku širenja pozitivnih priča nismo mogli a da ne podijelimo sa svima pozitivnu priču i 22 godine dugu tradiciju njegovanja i ljubavi prema cvijeću koju gaji Cvjećara Džan.

“Ponosni smo na istu strast, tradiciju i stručnost koju gaji Cvjećara Džan na čelu sa Nerminom Kapić koja je certifikovani cvjećar još od 1985. godine, što je zaista rijetkost u našoj zemlji.” navodi Džana Kapić u razgovoru koja je jedna od sljedbenica ove duge tradicije.

Nermina Kapić sa svojim timom zadobila je veliko povjerenje svojih kupaca zbog bogatog iskustva i stručnosti. Cvjećara Džan na ovoj lokaciji se nalazi već 22 godine i nudi inovativne proizvode i ljubaznu uslugu.

Cvjećara Džan kao bitan dio ljubavnih priča

Svaka ljubavna priča je posebna, a kolektiv Cvjećare Džan se trudi da uz pomoć cvijeća svakoj doda još posebnu čar. Vjenčanje je jedinstven i poseban događaj, kao i sam par i njihova priča.

“Prije svakog vjenčanja upoznamo se sa mladencima i shvatimo njihove zamisli i želje, a sa našim iskustvom i kreacijama upotpunimo da sve stvarno izgleda kao dan iz snova. Posebno volimo i trudimo se oko odabira bidermajer, jer je on ono što svaku mladu učini još posebnijom. Bidermajer predstavlja unikatni nakit svake mlade. Svaki detalj je tu da cijela priča dobije svoj smisao, kićenke za goste koje su pravljene ručno i za svaki svadbu posebno, zatim dekoracija za sto kako gostiju tako i mladenaca koja daje cijeloj prostoriji neku posebnu notu nježnosti. Pored gore navedenog mladenci se odlučuju za  dekoraciju za auto, a svaki par ima i neke svoje posebene želje.” – ističu sagovornici.

Svako vjenčanje je posebna bajka za sebe, a cvijeće je sastavni dio te bajke.  ? 

Ruža u kutiji kao idealan i unikatan poklon

Elegancija i sofisticiranost čine ovaj aranžman među najtraženijim u našoj radnji.  Ruža je kraljica cvijeća, a u kombinaciji sa modernom crnom kutijom, dostupnom samo u cvjećari Džan, čine idelan poklon.

Dehidrirane ruže koje mogu trajati i do 5 godina

Nešto novo na našim prostorima je stiglo i u našu radionicu. Radi se o dehidriranim ružama, koje ne zahtjevaju svijetlost ili vodu, a traju i do 5 godina. Svoju kombinaciju možete izabrati u specifičnim bojama i u jedinstvenom pakovanjima. Savršen poklon za vama dragu osobu.

Unikatan rad Cvjećare Džan i savršen spoj ljubavi, ukrasa i cvijeća možete pratiti i klikom na: Facebook stranicu ili Instagram profil.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.