Coca-Colina podrška mladima: Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje

0

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je jedinstven program podrške razvoju mladih.

Projekt Coca-Colina podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, koji i ove godine pruža priliku polaznicima programa da razvijaju odgovarajuće lične, poslovne vještine i steknu kvalitetne kompetencije za rad na tržištu.

Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da prepoznaje, razvija, osnažuje i motiviše na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Projekat je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili svoje školovanje, kojima će program pomoći u stjecanju i unaprjeđenju znanja i vještina i omogućiti im bolje kompetencije za rad na tržištu. Kroz program koji će proći 500 polaznika iz najmanje deset bosanskohercegovačkih gradova.

Zašto Coca-Colina podrška mladima?

Želiš da razviješ životne i poslovne vještine i povećaš svoje šanse za bolju budućnost i zaposlenje? Potrebne su ti smjernice i savjeti kako da ostaviš dobar utisak i pokažeš sve svoje kvalitete u najboljem svjetlu? Prijavi se na program Coca-Colina podrška mladima u BiH koji će se ove godine održati u najmanje deset bosanskohercegovačkih gradova!

Kroz trodnevne edukativne radionice dobijaš priliku da usavršiš svoje životne i profesionalne vještine. Tako unaprjeđuješ svoje kvalifikacije i gradiš stav koji može biti presudan u dobijanju posla.

Tokom programa, uz priliku da naučiš više, upoznat ćeš stručnjake iz Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i dobiti smjernice i savjete kako da postaneš sigurniji/a i imaš više samopouzdanja.

Po završetku programa, dobit ćeš potvrdu o završenoj obuci, ali i potrebno znanje da kreneš sigurniji/a u potragu za svojim novim poslom.

Faze projekta

U nekoliko jednostavnih koraka možeš postati dio programa Coca – Colina podrška mladima u BiH tokom kojeg stičeš priliku da dosta toga novog NAUČIŠ, svo stečeno znanje PRIMIJENIŠ i spreman/spremna KRENEŠ u bolju budućnost.

Online prijava

Sve što trebaš da uradiš je da na vrijeme popuniš formular neophodan za prijavu.

Selekcija kandidata

Nakon popunjavanja formulara za prijavu i obrade prijava, biće kontaktirani kandidati koji ispunjavaju uslove.

Radionice

Radionice će se u terminima koji će biti objavljivani u narednom periodu, održati unajmanje deset bh. gradova , u periodu od marta do kraja septembra 2018. godine a sve informacije će biti dostupne na Facebook stranici programa.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.