Cesar’s d.o.o.je predstavio „DAMAT TWEEN“ i fantastičnu kolekciju proljeće /ljeto 2019!

0

DAMAT ime sa tradicijom koja seže još od davne 1986. godine se profilirao kao vodeći muški brand u svijetu modne industrije.

Egipatski giza pamuk, američki supima pamuk , dugmići napravljeni od najkvalitetnijih perlica Indijskog oceana uz vrhunski talijanski dizajn i 100% turski kapital daju jedinstvenu kvalitetu i život svim brandovima Damat, TWEEN i D¨S damat koji su se pozicionirali visoko na listi u 82 države širom svijeta i zauzeli preko 540 prodajnih mjesta na pet kontinenata.

DAMAT nastavlja sa očuvanjem statusa jednog od tržišnih lidera muške mode i uspješno surađuje sa mnogim sportskim klubovima, sponzor je turske fudbalske reprezentacije, makedonske fudbalske reprezentacije ,te uspješno njeguje partnerstvo sa Porsche design om.

BBI Centar je bogatiji za još jedan poznati svjetski brand DAMAT TWEEN ,butik koji odiše čistom elegancijom i bogatom ponudom u svom asortrimanu.

Sarajlije su bile oduševljene predstavljenom kolekcijom te ugodnom atmosferom i druženjem uz prigodnu zakusku koja je organizirana njima u čast.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.