Čapljina: Svjetski dan Down sindrom u Craft Caffe-u posebni konobari

0

U Čapljini će i ove godine biti obilježen Svjetski dan osoba s Down sindromom.

U našem gradu već se tradicionalno organizira akcija ”I mi to možemo”, u kojoj sudjeluju osobe s Down sindromom, članovi humanitarnih udruga ”Cvijet” i ”Betlehem”.

Tako će se već navedena akcija ove godine održati u subotu, 23. ožujka u Craft Caffe-u, u vremenskom razdoblju od 10:00 do 14:00 sati gdje ćete svoj omiljeni napitak dobiti poslužen sa srdačnim osmjehom i velikom radošću upravo do štićenika spomenutih Udruga.

Veliki broj Čapljinaca dosadašnjih godina rado se odazvao ovoj akciji, a sva sredstva prikupljena od prodaje pića u navedenom razdoblju bit će iskorištena u humanitarne svrhe, odnosno za rad navedenih udruga.

Napominjemo kako se prvim danom proljeća obilježava i Međunarodni dan Down sindroma. Ujedinjeni narodi donijeli su odluku da će se 21. ožujak obilježavati kao Međunarodni dan Down sindroma, te je taj dan posvećen osobama koje imaju Down sindrom, ali i svima onima koji su njihovi zagovornici.

Organizatori poručuju: ”Veselimo se vašem posjetu i ne zaboravite obući različite šarene čarape koje su simbol dana osoba s Down sindromom”

Komentari
Podijeli

Comments are closed.