Bombaj Štampa snima novi album u Mostaru

0

Bosanskohercegovački pop-rock sastav Bombaj Štampa ovaj tjedan u Muzičkom centru Pavarotti, u Mostaru, započinje snimanje svog novog, četvrtog po redu, studijskog albuma.

S obzirom da će ovo biti prvi nosač zvuka ovog sastava nakon osam godina diskografske pauze, gitarist i osnivač Bombaj Štampe Nedim Babović kazao je kako su privatne obveze i nedostatak vremena članova ovog sastava razlozi tolike pauze od posljednjeg studijskog albuma “Neka DJ odmah dole CJ”.

 – Jednostavno do sada nismo uspjeli osigurati ni vrijeme, ali ni uvjete poput ovih koje nam pruža studio Pavarotti u Mostaru, jer to je jedini način na koji naš bend može snimati album – kazao je Babović.

Dodaje kako će se na novom albumu naći između 10 i 14 pjesama.

 – Sad krećemo sa snimanjem albuma koji će najvjerojatnije izaći u svibnju sljedeće godine, a najavni singl albuma bi trebao izaći do kraja ove godine – istaknuo je Babović.

Iz benda također navode kako za sljedeće ljeto već imaju nekoliko dogovorenih koncerata u BiH, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, ali i kako su u pregovorima s organizatorima Mostar Summer Fest-a, te se nadaju da će nastupiti i u Mostaru.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.