Bliži se kraj nagradnog konkursa „Uhvati najljepši trenutak“

0

Nagradni konkurs „Uhvati najljepši trenutak“ je pri kraju i žiri će sigurno imati težak zadatak da odaberu najkreativniju fotografiju koja je pristigla na adresu Barcaffè&GO espresso kafe. Pravila su nalagala da uslikate šoljicu Barcaffè&GO kafe tako da se vidi dizajn šoljice u nekom lijepom ambijentu, da se pri tome iskoristi maštovitost i kreativnost, te da se slika postavi na stranicu http://www.barcaffe.ba/uhvatitrenutak.

Veliki broj prijava stigao je na ovu stranicu od 27. augusta do danas, a mi vas podsjećamo da učestvovati možete još do 27. septembra.

„Zaista smo zadovoljni brojem pristiglih fotografija koje su nam slali ljubitelji Barcaffè&GO espresso kafe. Tokom proteklog mjeseca svoje vjerne klijente smo nagrađivali vrhunskim slušalicama, ali uskoro nam dolazi trenutak kada ćemo izabrati i dobitnika iPhone 11 Pro telefona. S obzirom na to da je nagradni konkurs pri kraju, pozivamo još jednom sve ljubitelje ovog napitka da izaberu svoju omiljenu šoljicu i uslikaju je, a možda upravo oni budu izabrani za najkreativniju fotografiju i osvoje ovu vrlo vrijednu nagradu“, poručili su iz Barcaffè&GO espresso kafe.

Podsjećamo da Barcaffè&GO espresso kafu na putu možete kupiti na 41 Hifa Petrol benzinskoj pumpi u cijeloj Bosni i Hercegovini. Svoj omiljeni ukus, koji može biti ili aromatični espresso, neki kremasti napitak od espresso kafe, kao što su cappuccino, latte macchiato i espresso s mlijekom, ili cappuccino sa čokoladom ili irish cappuccino, Barcaffè&GO vam sada servira u nekoj od 20 različitih šoljica sa kreativnim natpisima koji počinju sa „Danas je divan dan za…“, pa se nastavljaju sa – kupiti cvijet, nazvati najboljeg prijatelja, ljubav i sreću, gledanje filmova, zagrljaje, kafu i knjigu…

Stoga, iskoristite priliku da uživate dvostruko – uz svoj omiljeni napitak i u nekom prelijepom ambijentu, a za to možete osvojiti i vrijednu nagradu.

Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Barcaffè Espresso https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoBosnaiHercegovina/

Komentari
Podijeli

Comments are closed.