Bizbook je tržište za vašu poslovnu ponudu

0

Kao rješenje za nepovezanost kompanija kao i neinformisanost o ponudama koje domaće kompanije nude, kreirana je jedinstvena B2B poslovna platforma Bizbook, na kojoj svaki korisnik može postaviti ponude svoje kompanije, potražnju i direktno komunicirati sa drugim korisnicima.

Svi koji regustruju svoju kompaniju na www.bizbook.ba dobijaju besplatno testiranje platforme 30 dana.

Zbog čega je Bizbook jedinstven? 

– Svaki korisnik kreira i sam uređuje profil svoje kompanije.

– Svakodnevno može postavljati ponude svojih proizvoda ili usluga (povećava mu prodaju).

– Svakodnevno može postavljati potražnju za proizvodima ili uslugama od drugih korisnika (kupuje povoljnije).

– Može komunicirati sa drugim korisnicima i direktno postavljati upite o ponudama koje ga zanimaju.

– Ima uvid u pregled svih objavljenih ponuda.

– Dobija pristup naprednom pretraživaču koji pronalazi ponude, potražnju i kompanije prema upisanim pojmovima što mu štedi vrijeme internet pretrage i umanjuje troškove telefona.

– “Bizbook kupovina” mu omogućuje dodatnu kupovinu ponuda i potražnje kao nadogradnju svog profila, naručivanje “custom made” profila  koji će dizajnerskim rješenjem biti rađen po narudžbi korisnika, kao i ubacivanjem određenih modula (npr. osiguravajuća kuća može ugraditi kalkulator za izračun troškova registracije ili banka može ugraditi kreditni kalkulator).

17523684_1243996512303589_8020567059479691373_n

Mjesečna pretplata na Bizbook iznosi 15,00 KM, što znači da korisnik ima na raspolaganju kreiranje tri ponude i tri potražnje bez ograničenja editovanja.

Kupovina jedne dodatne ponude je 5,00 KM. Kupovina jedne dodatne potražnje je 5,00 KM.

Na svakom profilu će biti kreiran i račun na kojem će korisnik pratiti svoje narudžbe.

Glavni cilj Bizbook poslovne platforme je da poveže kompanije Bosne i Hercegovine, da omogući pristup njihovih ponuda drugim pravnim licima i na taj način poveća prodaju i potražnju između njih jačajući prvenstveno našu ekonomiju.

Bizbook je značajan i po tome što je jedinstven u ideji i rješenju za problem koji privrednici imaju u našoj zemlji i poduzetnici Bosne i Hercegovine imaju priliku da prvi testiraju i koriste ovu platformu koja im samo može biti od koristi.

Platformu izrađuje Ant Colony d.o.o. kompanija koja softverskim rješenjima pomaže poduzetnike, inovatore i inspirisane ljude da izgrade svoj proizvod.

Networks, poduzetničko-edukacioni centar je podržao ovaj projekat, te kroz mentorstvo i razne projekte oblikuje ovaj start-up prema svjetskim standardima.

17951456_1261114673925106_3849700341139433562_n

Početak rada platforme je planiran početkom mjeseca juna.  Pozivamo kompanije da se registruju na www.bizbook.ba i basplatno testiraju platformu mjesec dana.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.