Beč: LifeBall – Najveći svjetski humanitarni bal sa mnogim zvijezdama

0
Najveći svjetski humanitarni događaj pod nazivom LifeBall danas se održava u Beču na kojem će prisustvovati najveće zvanice i zvijezde iz Hollywooda ali i predstavnik iz Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnji LifeBall je pod sloganom “Prepoznaj opasnost” okupiće na hiljade učesnika, posjetioca, zvanica i umjetnika iz čitavog svijeta. Među prisutnima je i predstavnik iz Bosne i Hecegovine Jasmin Nikšić iz Partnerstva za zdravlje. “Bal koji je poznat u čitavom svijetu specifičan je po tome što je humanitarnog karaktera i sav prikupljen novac usmjerava se za program prevencije i liječenja HIV-a. Mnoge zvijezde iz Hollywooda i svjetski poznate ličnosti rado se odazivaju i daju podršku kao što su Eva Longoria, Ricky Martin, Sheron Ston, Naomi Campbell, Anastacia, Kylie Minogue, Elthon John i mnogi drugi. ” ističe Jasmin Nikšić saradnik u Partnerstvu za zdravlje.
“U toku dana prisustvovaću Press konferenciji koja je posvećena ovom programu i imati priliku da predstavim aktivnosti u vezi sa održivim odgovorom Bosne i Hercegovine na problem HIV/AIDS-a a na poziv Grada Beča.” navodi Jasmin.

Sva dešavanja pratite na našoj Facebook stranici.

Autor: Zdravi portal
Komentari
Podijeli

Comments are closed.