Banja Luka: Posjetioci uživali u ugodnom druženju i Grand kafi

0

Grand kafa komšijski karavan parkirao se jučer u Banja Luci ispred trgovačkog centra „Zoki“ gdje je za sve posjetioce i ljubitelje najbolje kafe pripremio sjajno druženje uz šoljicu najbolje kafe i brojna iznenađenja i poklone.

Budući da Grand kafa njeguje komšijske i međuljudske odnose, ovo druženje je bilo idealna prilika za razgovor i sticanje novih poznanstava, uz ugodnu atmosferu i mnogo zabave. Organizovane su zanimljive igrice putem kojih su prisutni mogli dobiti prigodne poklone, ali ne samo to. Poklon su dobili i svi oni koji su kupili pakovanje Grand kafe Gold od 500 grama.
Ovaj vrhunski domaći brend vodi računa o svojim vjernim potrošačima, koji su i ovoga puta imali priliku uživati u mirisu i ukusu svoje omiljene kafe.

A nakon jučerašnjeg druženja u Banja Luci ispred trgovačkog centra „Zoki“, Grand kafa komšijski karavan nastavlja svoj put po gradovima, pa će se narednih dana parkirati na još neke destinacije kako bi obradovao svoje vjerne potrošače.

Već danas u 10:00 sati dolazi u Prijedor ispred „Nikić“ trgovine (ul. Prvog maja bb), gdje će se sa posjetiocima družiti sve do 15:00 sati.

Dan kasnije, 14. juna, Grand kafa komšijski karavan će se vratiti nazad u Banja Luku, ali ovoga puta ispred marketa AS u Omladinskoj ulici gdje priprema vrhunsku zabavu od 12:00 do 17:00 sati.

Za sljedeću destinaciju izabrao je Prnjavor, ispred „Metalex-a“ (ul. Magistralni put bb) gdje će se boraviti u petak, 15. juna u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

A za kraj ovosedmičnog druženja, karavan se odlučio za Derventu, i to ispred marketa „Đurić“, gdje će u subotu, 16. juna od 10:00 do 15:00 pripremiti sjajno druženje za sve posjetioce.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.