Američki magazin People proglasio najseksi muškarca 2018-te!

0

Američki magazin People od 1985. godine tradicionalno dodjeljuje priznanje za najseksi muškarca na svijetu. Ovu titulu prvi je dobio tada 29-godišnji Mel Gibson.

Prošle godine to je bio country-pjevač Blake Shelton. Čitav život sam ružan. Ako barem godinu dana mogu biti seksi, pristajem na to, našalio se tada Shelton.

Titula se ove godine vraća u glumačke ruke. Naime, People je najseksi muškarcem na svijetu za 2018. godinu proglasio britanskog glumca Idrisa Elbu.

Idris Elbu

Idris Elbu

„ Stao sam pred ogledalo, malo se promatrao i rekao sam sebi: ‘Da, danas si nekako seksi.’ Iskreno, bio je to lijep osjećaj. Lijepo iznenađenje koje godi mom egu, rekao je Idris u intervjuu za magazin nakon proglašenja.“

Zgodni 46-godišnji glumac proslavio se ulogom u obožavanoj američkoj kriminalističkoj seriji “The Wire”, prema mišljenju kritičara i publike jednoj od najboljih TV serija svih vremena. Poziciju cijenjenog glumca učvrstio je ulogom u britanskoj seriji “Luther”.

Mnogi su ga željeli vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, ali Idris je u augustu opovrgnuo glasine da će upravo on postati novi Bond i zamijeniti Daniela Craiga.

Komentari
Podijeli

Comments are closed.