Tuesday, August 9

Ako ljetujete na Hvaru ovo morate znati: kazna za šetnju u kupaćem kostimu 600, za opijanje 700 eura

0
Kao što je to ranije i najavio, hvarski gradonačelnik Rikardo Novak ispunjava svoje obećanje da će upristojiti razularene turiste te stati u kraj golotiniji u svom gradu, prenosi RTL.

Naime, na ulazu u Hvar ovoga je vikenda osvanula tabla s upozorenjem gostima i kaznama koje ih očekuju u slučaju neprimjerenog ponašanja.

Tako ko gradskim ulicama šeta u kupaćem kostimu, platit će do 600 eura, žene u gornjem dijelu kupaćeg kostima i muškarci golog torza do 500 eura, a onaj ko tetura ulicom s bocom u ruci i pijan leži na ulici do 700 eura.

Gradonačelnik Hvara nedavno je prozvao britanske turiste zbog pijančenja i golotinje.

“Povraćaju po gradu, uriniraju na svakom kantunu, hodaju bez majica, spavaju na gradskim površinama, bauljaju okolo i ne znaju za sebe”, kazao je Novak.

“Sve ima svoje granice. Ugostitelji ne bi trebali primati gole u svoje objekte i prestati im točiti alkohol ako vide da su previše popili”, smatra gradonačelnik Hvara.

Novak je rekao da Hvar ne želi biti isključivo party destinacija.

“Mladi turisti su dobrodošli, ali morat će znati kako se ponašati ovdje. Zarada po svaku cijenu nije turizam kakav želimo na otoku”, rekao je Novak.

Komentari
Share.

Comments are closed.